Tamponnal lehet biciklizni? Nem kényelmetlen, kellemetlen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 13:19
1/7 anonim válasza:
Ha a helyén van, akkor nem zavar, de amíg szárazabb, addig nem olyan kényelmes bicajozni vele. De szerintem bicajtól is függ, némelyiken jobban előre kell dőlni, az rosszabb szerintem.
2/7 anonim válasza:
Ha rendesen feltetted a tampont, akkor SEMMIT nem érzel belöle, ezért nem kényelmetlen. Ha úgy érzed, akkor nem jól van benn.
3/7 anonim válasza:
Persze.Sokkal kényelmesebb ,mint betéttel.
4/7 anonim válasza:
Rendben, hogy semmit nem ézünk belőle, de ha erős a vérzés, akkor hamar lejjebb kerül a tampon, úgy meg már rossz.
5/7 intrepid válasza:
Szerintem ha én biciklizni akarnák, én inkább a biciklit választanám, mint a tampont.
6/7 anonim válasza:
Jól felrakott és rendszeresen cserélt tampon NEM fog lejjebb csúszni, akkor se, ha megtelik.
Teljesen kényelmes biciklizni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Még biciklizés előtt elolvastam, csak válaszolni most lett időm. Tényleg nem volt gond a biciklizéssel, egyedül a rázós, gödrös utakon volt kicsit kellemetlen, de ezt megspékelte a hasfájás is.
Régebben is próbálkoztam már tamponnal, többször is, de nem tudtam rendesen felhelyezni, nyomott, zavart, így rossz élmények maradtak meg, ezért féltem a biciklizéstől.
intrepid, gondolom, hogy férfi létedre a bicajt választanád a tampon helyett!
2013. jún. 14. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!