Mit csináljak? (Bővebben lent)
Tudni kell rólam, hogy 21 éves, életvidám, kreatív lány vagyok. Több éves kapcsolatom van, kicsivel több, mint egy éve együtt is élünk.Nagyon jól elvagyunk, alig vannak viták, de minden hónapban, mikor aktuális a menzeszem, kiborító vagyok. Előtte pár nappal nem lehet hozzám se szólni, mindenen hisztizek, képes vagyok a semmin is sírni, és semmi nem jó nekem. Munkanélküli vagyok, talán ha találnék végre valami melót, minden megváltozna, de semmi... Pár hónap múlva indul a tanfolyamom csak...
Szóval, mit csináljak? Lányok/nők, ti is ilyenek vagytok? Férfiak/fiúk, hogyan bírjátok ki azt a pár napot?
Ez a hormonok tánca sajnos. Van egy étrend-kiegészítő, ami pont az ilyen nehéz napokra (a férfiaknak is nehéz ilyenkor :D) van kitalálva. Pezsgőtabletta.
En nem vagyok ilyen, inkább keresd meg, hogy valóban a menszesz miatt van ez a problémád, vagy csak mi nõk arra fogjuk?!
Egyébként sokan irják, hogy igy szenvednek, tehát nem vagy egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!