Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? (Bővebben lent)

Mit csináljak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy 21 éves, életvidám, kreatív lány vagyok. Több éves kapcsolatom van, kicsivel több, mint egy éve együtt is élünk.Nagyon jól elvagyunk, alig vannak viták, de minden hónapban, mikor aktuális a menzeszem, kiborító vagyok. Előtte pár nappal nem lehet hozzám se szólni, mindenen hisztizek, képes vagyok a semmin is sírni, és semmi nem jó nekem. Munkanélküli vagyok, talán ha találnék végre valami melót, minden megváltozna, de semmi... Pár hónap múlva indul a tanfolyamom csak...

Szóval, mit csináljak? Lányok/nők, ti is ilyenek vagytok? Férfiak/fiúk, hogyan bírjátok ki azt a pár napot?

2013. jún. 19. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a hormonok tánca sajnos. Van egy étrend-kiegészítő, ami pont az ilyen nehéz napokra (a férfiaknak is nehéz ilyenkor :D) van kitalálva. Pezsgőtabletta.

[link]

2013. jún. 19. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Azokban a napokban én is ilyen vagyok :D barátom persze azt mondja, hogy csak ráfogom a menzeszre, de ez nem igaz...Különbem meg egy nagyon békés természet vagyok, de mielőtt megjönne, kiborulok, sírok a semmin..:D Azt szoktam mondani, hogy Isten igazságos volt, mert így nem csak a nők szenvednek, hanem a férfiak is..:D
2013. jún. 19. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:

En nem vagyok ilyen, inkább keresd meg, hogy valóban a menszesz miatt van ez a problémád, vagy csak mi nõk arra fogjuk?!

Egyébként sokan irják, hogy igy szenvednek, tehát nem vagy egyedül.

2013. jún. 19. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sziplán csak vacak kedvem van,de ez is csak azóta mióta szültem,azelőtt észre se vettem ha megjött.Férjem szóvá tette hogy megváltoztam,lehangolt vagyok,beszélni sincs kedvem.Megbeszéltük hogy ilyenkor békén hagy,1-2nap és ugyis minden a régi.Ha tehetem ilyenkor csak begubozom az ágyba és egyedül tévézem,férjem is megérti és kivárja mig ujra a régi leszek.
2013. jún. 19. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Én olyankor csak ingerlékenyebb vagyok, könnyen felkapom a vizet. Perszd azért igyekszem moderálni magam. A barátom tudja, elfogadja.
2013. jún. 19. 13:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor csak az én párom viselkedik furán? Olyankor mindig jön, hogy hisztis p*csa vagyok, arra az egy hétre költözzek haza, ha nem változom meg, akkor szakítunk, stb. De amint vége a menzesznek ,megint minden rendben, jól elvagyunk...
2013. jún. 19. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!