Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endometriózis műtét után...

Endometriózis műtét után ugyanolyanok lettetek mint voltatok?

Figyelt kérdés
Nekem az endo nem okozott fájdalmat. Összenövések is voltak azokat oldották. És félek hogy most megpiszkálták ott a dolgokat ès mostmár fájni fog. Akár az együttlét akár csak ugy magában, vagy hogy megérzem a peteérést.. ezek eddig nem voltak. Egy hete műtöttek de még nyomásra mindig fáj.. mikor mult el ez nektek? Nekem a papírra van szükségem csak hogy tartós beteg vagyok ezt a kontrollon meg is kapom, de nagyon tartok tőle hogy rosszabb lesz mint volt.

jan. 23. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem leszel.olyan.
jan. 24. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Jól voltam utána, de tökmindegy, mert féléven belül kiújult 😂

Ennyit tesz a műtét, ha hajlamod van endóra, és kialakult, akkor vszeg nem tudják teljesen kezelni, kivéve ha hysterectomiát csinálnak.

jan. 24. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:

6 hétig még kb bármilyen tünet normális. Sőt,orvosom mondta,hogy fél év is kell, amíg a belső hegek gyógyulnak.

Amúgy nekem semmilyen változást nem hozott maga a műtét. Nekem ugyanúgy fájt a menstruáció műtét előtt és műtét után is. A fogamzásgátló oldotta meg ezt. Én ezt műtét előtt is szedtem, amikor kiderült, hogy valószínűleg ez a betegségem. Itthon műtét előtt igaz nem akarták nekem felírni. Nagynéném nőgyógyász Németországban, ő javasolta és írta fek, hogy kezdjem el szedni, mert legalább addig se terjed tovább és ha bejön, akkor nem lesz fájdalom.

jan. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!