Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet? Nagyon erős...

Mitől lehet? Nagyon erős menstruáció, csomós vér (de sok)!

Figyelt kérdés
Már 3 napja ez van. Az első két napban elviselhetetlen volt! Fél óránként kellett cserélni a betétet, tampont (egyszerre mindkettőt használtam mert annyira megvolt! A hasam nagyon fájt tőle annyira hogy egész nap szedtem a gyógyszert! A másik az hogy ilyen csomós vér folyik még (azt hiszem vérrögnek hívják de nem biztos). Mára a 3 napra a hasam még mindig majd szétrobban, de a vérzés enyhült! 13/L

2013. jún. 17. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A csomós vér, én úgy tudom, az a megvastagodott nyálkahártya darabkák, amik ugye leváltak és kuürül. Szóval az normális. A görcsökre én nagyon sok vizet szoktam inni, az kb mindig segít.
2013. jún. 17. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Buborékmentes vizet.
2013. jún. 17. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mikor jött először? Az elején nekem is elég sok volt.
2013. jún. 17. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Még fiatal vagy, eddig sem lehetett túl rendszeres és állandó a menzeszed, szóval nem lehet azt mondani, hogy nálad ez a szokásostól eltér.

Amúgy felnőttnél is ez még normális.

Igyál sokat, szedjél ilyenkor vasat, pihenj.

Ha nem múlna el, vagy túl rövid ciklusban jelentkezne ilyen erős vérzés, ami egyéb panaszt is okoz pl. ájulás, hányás stb, akkor menj el dokihoz, lehet tud valamit javasolni ami normalizálja a helyzetet, de valószínűleg be fog állni, egy két év múlva.

2013. jún. 17. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen a menzeszem a kezdetektol fogva... Bar nem gorcsolok, csak elso nap, es az azt koveto 1-2 nap a szemeremajkaimban erzek egeto, bizsergo erzest... De a tampont nagyon nem szeretem otthonra... Eleg sok bajom volt miatta. Szerintem probald ki, hogy extra vastag ejszakai betetet teszel fel, es azt nem kell fel orankent cserelned, tobbnyire kibirja a masfel, 2 , sot akar 3 orat is nalam. Ugy azert lenyegesen egyszerubb :) ha pedig nagyon idegesit/ faraszt kerd ki szakember velemenyet, hatha esetleg lehet valamivel enyhiteni a dolgot.

Jaaa es a gorcsre en nem szeretem a gyogyszert, en tornazni szoktam, az ellazitja, es nem is faraszto... Csak ilyen lablengetesek meg hasonlok. Es meg jobban is verzek tole, meg a melegmeleg vizes zuhanytol. Ez azert jo, mert az elso par napban gyengebben verzek, de ezek raerositenek, igy hamarabb kijon a nagyja, utana meg beke van :D

2013. jún. 17. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

tessék elmenni nőgyógyászhoz!

én is így nőttem fel, de EZ NEM NORMÁLIS!!!

vashiány miatt hullik a hajam, mert annyi vér meg ki belőlem.

kaptam 3 havi fog. gátlót, és nem akartam elhinni, hogy ilyen "semmilyen" menszesz is létezik! közben pedig lehet orvoshoz járni, mitől erős ki kell deríteni, pajzsmirigy, hormonszint vizsgálat, ilyesmi...

NE TÖRŐDJ BELE, mert nem normális, ha napi 3 tamponnál többet kell használni (nekem a tampon 5 percig elég volt)

2013. jún. 17. 10:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már voltam nőgyógyásznál emiatt, de azt mondta kiskorú vagyok a gyógyszerhez ezért ha 2 hónap alatt nem javul menjek vissza!
2013. jún. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!