Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon erős menstruáció és...

Nagyon erős menstruáció és valami burok szerű anyag. Normális ez?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, tehát már nem kislány, de az elmúlt néhány hónapban változott meg a helyzet. Előtt alig véreztem és nagyon rendszertelen volt (1-2 hónapokat is kimaradt).

Az elmúlt fél évben rendszeresen megjön, de nagyon erős. Annyira,hogy a maxi betét sem elég néha, a tamponról meg inkább nem is beszélek. Az első két nap sehova se tudok menni,mert mindig foltos lesz a nadrágom. A másik gondom az,hogy mozstanában ilyen nyálkás, burok szerű anyag is távozik. Néha nagyon vastag. Volt, hogy azt hittem nem is menstruálok,hanem éppen elvetélek. Normális ez?

2013. jún. 7. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj el, ennyire erősen nem kellene hogy vérezz. Burokszerű anyag lehet maga a méhfal, ami ugye leválik vérzés kíséretében, szóval az még belefér, főleg ha az első 1-2 napban tapasztalod.
2013. jún. 7. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Pedig elsőre a vetélésre gondoltam, de hát nem lehet minden hónapban, nem igaz? Szerintem nem normális és jobb lesz kivizsgáltatnod magad. Tippen sincs, hogy mi lehet, de ez nem játék, menj el orvoshoz.
2013. jún. 7. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ciszta is okozhat ilyet meg kéne nézetned.
2013. jún. 7. 13:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Voltak cisztáim (azok miatt maradozott ki a ciklusom). Decemberben voltam vizsgálaton, akkor nem talált a doki semmit.
2013. jún. 7. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Háát, december nem most volt, menj vissza a dokihoz, félévente amúgy se lesz semmi bajod, ha ciszták után megnézeted magad.
2013. jún. 7. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
nem a méhfal válik le, hanem a méhnyálkahártya...ha leválna a méhfal, kilyukadna a méhed.
2013. jún. 7. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Boocs, arra gondoltam.. :)
2013. jún. 7. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy oka van, mindenképpen doki..

Lehet akár endometriózis, mióma, ciszta.... majd ott megmondják.

2013. jún. 8. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!