Nagyon erős menstruáció és valami burok szerű anyag. Normális ez?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, tehát már nem kislány, de az elmúlt néhány hónapban változott meg a helyzet. Előtt alig véreztem és nagyon rendszertelen volt (1-2 hónapokat is kimaradt).
Az elmúlt fél évben rendszeresen megjön, de nagyon erős. Annyira,hogy a maxi betét sem elég néha, a tamponról meg inkább nem is beszélek. Az első két nap sehova se tudok menni,mert mindig foltos lesz a nadrágom. A másik gondom az,hogy mozstanában ilyen nyálkás, burok szerű anyag is távozik. Néha nagyon vastag. Volt, hogy azt hittem nem is menstruálok,hanem éppen elvetélek. Normális ez?
2013. jún. 7. 13:33
1/8 anonim válasza:
Orvoshoz menj el, ennyire erősen nem kellene hogy vérezz. Burokszerű anyag lehet maga a méhfal, ami ugye leválik vérzés kíséretében, szóval az még belefér, főleg ha az első 1-2 napban tapasztalod.
2/8 anonim válasza:
Pedig elsőre a vetélésre gondoltam, de hát nem lehet minden hónapban, nem igaz? Szerintem nem normális és jobb lesz kivizsgáltatnod magad. Tippen sincs, hogy mi lehet, de ez nem játék, menj el orvoshoz.
3/8 anonim válasza:
Ciszta is okozhat ilyet meg kéne nézetned.
4/8 A kérdező kommentje:
Voltak cisztáim (azok miatt maradozott ki a ciklusom). Decemberben voltam vizsgálaton, akkor nem talált a doki semmit.
2013. jún. 7. 13:51
5/8 anonim válasza:
Háát, december nem most volt, menj vissza a dokihoz, félévente amúgy se lesz semmi bajod, ha ciszták után megnézeted magad.
6/8 anonim válasza:
nem a méhfal válik le, hanem a méhnyálkahártya...ha leválna a méhfal, kilyukadna a méhed.
8/8 anonim válasza:
Biztos, hogy oka van, mindenképpen doki..
Lehet akár endometriózis, mióma, ciszta.... majd ott megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!