Mit jelent az hogy hátrafekvő méhem van? Ez valamiben akadályozni fog később? Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
2008. jún. 21. 16:58
1/4 anonim válasza:
Hátrahajló. Elképzelhető, hogy nehezebb lesz a teherbeesés, de nem biztos.
2/4 anonim válasza:
Nem kell megijedni, nem fog akadályozni.
Ez általában a fiatalabb lányoknál jellemző, de előfordul isősebb korosztályú nőknél is.
Lényegében arról van szó, hogy kevés a hely ezért kezdetben nem olyan helyzetben fog növekedni a méhed, mint normál esetben. Medencébe fog befeküdni a baba és idővel nyomni fog úgyhogy ha érzel esetleg valamilyen görcsöt v. érzést ne ijedjél meg, ez ettól lesz, és majd ha eléri a megfelelő nagyságot csinálni fog magának helyet, mert ott már kevés lesz neki és ki fog pattanni onnan. Majd ugyanolyan helyzetet vesz fel és ugyanúgy nő, mint másoknak.
Dr.Bóday László
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)még szerencsére a baba miatt nem kell aggódnom, de jó h így tudom mire számíthatok majd 10 év múlva:):)
2008. jún. 21. 17:33
4/4 anonim válasza:
Sztem sincs baj.Unokanővéremnek is ilyen problémái voltak és 6 éves kisfia van.:)Anyukámnak pedig szív alakú méhe van körte alakú helyett és engem és a bátyámat minden baj nélkül megszült.Szóval nyugi nincs semmi baj.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!