A bipolár tudja akadályozni az embert, hogy kibontakozzon a pár kapcsolatban?
Korlátozhat (a depressziós időszakban), de nem hiszem hogy ez a fő ok, amiért nincs barátnőd. Ezt csak Te tudod. Vagy ha problémád van a betegséged elfogadásával, akkor korlátozhat abban, hogy nehezebben tudod megközelíteni a lányokat vagy nehezebben tudsz megnyílni a lányok előtt. Más szempontból nem jelent korlátot ez a betegség szerintem.
Egy sorstárs :)
Üdv Sorstárs!
Természetesen nem ezt tartom fő oknak. Mit értesz a betegség elfogadása alatt? Azt, hogy nem akarom elismerni, hogy bipolár vagyok?
Az a helyzet, hogy az önbizalmam nagyon változó. Egy percben nagy és csajozni akarok, másik percben meg egyáltalán nincs és inkább meg se közelítek egy lányt sem, hanem elzárkózok.
Sohasem szedtem gyógyszert idáig. Egyszerűen próbálom úgy jól érezni magam, hogy ne szedjem. Semmi pszichiáteres beleegyezés nem volt.
Akkor ezek szerint mégis van hatással az egészre a betegség. Igyekszem nem frusztrált lenni. Próbálom összeszedni magam, hogy mindig legyen önbizalmam.
Ha nem kell gyógyszer, akkor nem vagy igazi bipolár. Bocs..de az egy nagyon súlyos betegség nagyon nagyon durva tünetekkel.
Lehet, hogy inkább borderline vagy.
Igen, igen kedves kérdező!
Te állapítottad meg magadról, hogy bipolár vagy? Mert ez valóban nem önerőből leküzdhető betegség.
Egyébként ha fáj a fogad, akkor sem mész orvoshoz, és nem veszel be fájdalomcsillapítót? Nézd, ha te ezt választottad élj úgy. De mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!