Ugye már nem nőhetek?
Szeptemberben töltöm a 18-at, lány vagyok.
Anyukám kb.172-174 cm között van, apám nagyon magas (pontosan nem tudom, nem lakik itt, rég láttam már, de 185 tuti megvan)
Anyám ma mondta, hogy ha rá hasonlítok, akkor 180 cm fölött leszek, mert ő is 18 éves kora után nőt. Na de ő férfi, és én nem akarok!
169 cm vagyok, már évek óta nem nőttem, és nem akarok!
Körülöttem mindenki 170 cm körül van, és ez a legjobb, mert nem vagyok sem túl alacsony(tud jól állni a hosszú haj, ha lesz barátom, felvehetek úgy magassarkút, hogy ne legyek magasabb nála, ha jó alakom lesz a tornától, az is megmutatkozhat), de túl magas sem(azt vettem észre, hogy a magasak közül vagy mindenki csontváz, akár egy modell, vagy olyan kövér, hogy le nem lehet írni)
:(
Hééé nekem jól áll a hosszú haj, pedig pici vagyok!:D
De amúgy nem hiszem, hogy fogsz nőni még. Persze elvileg 21-22 éves korig nőhet az ember, de szerintem nem jellemző.
Köszönöm (:
Igen ám, vannak kivételek. :D
Szerintem kevés az a nő lány akinek jobbna áll a rövid haj mint ahosszú. Én 160cm vagyok mégis hosszú a hajm és jól áll a rövid botrányos. Van 155cm magas barátnöm neki is jobb a hosszú. Hülyeség amit irtál. Ami egy alacsonynak nem áll annyira jól az a hosszú szoknya de én ebben is látta már kivételt.
Amugy nem fogsz már nőni max 1-2 cm-t. A fiúknál másabb a fejlődés eleve késöbb kezdődik és tovább is tart mint egy lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!