13 éves vagyok és nagyon lóg a mellem. Mit tegyek?

Nem tudom mekkora melled lehet 13 évesen, de a nagyobb mellek általában picit szoktak is lógni, sosem fog olyan feszesen állni, mint akinek kisebb. Viszont ha sportolsz picit, az feszesíti.
A hülyegyereknek meg mondd meg, hogy neked legalább van ami lógjon. :D

jaj, csak azt ne! a sport nem tompítja a gravitáció hatását...
csak szolíd tanács: egy Nőnek sosem lóg a melle, csak egy picit megereszkedett. Sose szégyelld, és ne feledd.. bármivel leplezed, bármivel magyarázod, csak belefáradsz, és agyonstresszeled magad..egyszer eljön a pillanat, amikor az imádott pasi vetkőztetni kezd..na, főleg akkor ne kezdj el magyarázkodni..persze ez még odébb van.
... mellesleg egy igazi pasinak minden mell tetszik...csak a hülyegyereknek nem...
a természet ilyennek alkotott, légy büszke Nő!

A nővéremnek igen nagy melle volt és nagyon jó volt a tartása. Aztán el kezdett a hülye barátnői javaslatára fogyózni. Heti rekordokat döntött és az elején nagyon büszke volt.
Most karcsú ugyan, de nagyon lógnak a mellei, hót' depis és veri a fejét a falba - de már soha nem lesz olyan bombázó mint amilyen volt...
Lehet, hogy te is ész nélkül fogyóztál. Nem?

Persze, minden jobb, csak nehogy sportoljon valamit. Inkább kenegesse krémekkel igen, az hasznosabb :D
Nyilván nem 120 kilóval fekvenyomásra gondoltam, de minimális 1-2 kilós kézisúlyzókkal lehet picit feszesíteni a bőrt. És mellesleg egyébként sem tesz rosszat senkinek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!