Hogyan tűnhet nagyobbnak a mellem? Bőv. Lent!
Ne aggódj a melleid miatt és ne akard nagyobbnak láttatni, mert nem a mellei tesznek egy lányt értékessé!
2013. jún. 9. 09:30
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom...csak 1. Azert a fiuk is azt nezik meg hamarabb
2. Zavar :(
De azert köszi!
Vegyél fel melltartót,arra pedig vegyél rá egy szivacs nélküli sportmelltartót,ez nagyon szép dekolázst tud csinálni ,mivel megemeli a melleidet.:) (barátnőm is így szokta csinálni) 14/l
2013. jún. 9. 11:54
14 éves vagy. Még bőven változhat a formája, alakja, akármi. Amúgy meg akkora, amekkora. Aztán ha kitömöd, és valaki előtt mégiscsak levetkőzöl, kiderülhet a turpisság, az meg ciki. Több embert NEM érdekel a melled mérete, mint amennyit te gondolsz. A lényeg, legyél ápolt, csinos, magabiztos.
Amúgy az enyém sem nagy. Így szoptatás után meg még egy fél számmal is kisebb lett. Válassz olyan melltartót, ami méretben megfelel, kicsi melltartó is tud szép dekoltázst adni, ha jól választasz. Pl vmi ilyesmi, csak pánttal: [link]
amúgy vannak mindenféle zselé meg zsivacsbetétek, amivel kitömheted. De felesleges.
2013. jún. 9. 18:41
5/12 A kérdező kommentje:
értem....köszi...egyébként még nem melltartót hordok...csak toppokat amibe semmi tömés nincs
Fog az még nőni :) Egy jó melltartó, push uppal és jó szűkre húzott pántokkal sokat segít!:) A pánt megemeli rendesen. De azért ne kínozd magad, olyan erősre ne húzd!:)
2013. jún. 9. 20:37
Kit akarsz becsapni? A környezetedet vagy saját magadat? meg kell békélni azzal, ami jutott, a fiúkat nem csak a mellel lehet "bevonzani".
26L
2013. jún. 10. 12:08
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor hordj melltartot..a sportmelltarto csak lelapitja azt is ami van.. Melltarto legalabb felnyomja picit foleg ha push upos,en 70/a-s melltartot hordok..15 multam de alig van mellem..De ne zavarjon tudom konnyumondani..engem is zavar de nem az a lenyeg h mekkora a melled(amugy is no meg..) a fiukat se az erdekli..jo szeretik meg jobban megnezik de ha megtetszel egy fiunak nem a melled fogja erdekelni.Egyik baratomat se erdekelte hogy picik a melleim.Engem momdjuk ugy egy eve nagyon zavart ezert elkeztem tornazni aminek eredmenye a szep es izmos fenekem:D oda meg vissza vannak a fiuk h milyen jo seggem van:D szoval emiatt mar nem idegesit annyira a melllem:) remelem segitettem.
2013. jún. 10. 22:57
Ja es a melltarto+sportmelltartot hanyagold.k*rvagaz. Azokon akik igy hordjak bnoimmel mindig jot rohogunk.
2013. jún. 10. 23:01
Kapcsolódó kérdések: