Elég kicsi a mellem irnátok olyan tippeket adni amivel nagyobbnak tünhet vagy olyan ruha darabokat ajánlani amiben nagyobbnak tünhet?
pl a plázákban vannak olyan kis melltartók amiben nagyon vastag szivacs van...sztem próbáld ki:)
olyan 2500-3000 ft körül vannak, de ha mázlid van akkor van akcióba
mondjuk már a tescoba is láttam 1500 ft-rt
sok sikert:)
Nekem is kicsi mellem van, de nem hordok ilyen szivaccsal kitömött melltartókat... Először is, találd meg a neked megfelelő melltartó méretet. Én sokáig 80B-t hordtam, de aztán rá kellett jönnöm, hogy a kosárméretem csak A, és komolyan mondom, nagyobbnak tűnik benne a mellem :) A B-s kosárban, ha előre hajoltam, már lett egy kis rés a mellem és a melltartó között, de az A-s kosarat teljesen kitölti.
Az olyan felsőkben nagyobbnak tűnik, amiknek mell alatt van ilyen megkötős része. Nem feltétlenül ezekre a mell alatti résztől bővülő felsőkre gondolok, nekem van olyan is, ami feszülős végig. Azt vettem még észre, hogy a mély V kivágás is jól áll, na ebben nem tűnik nagyobbnak, de sejtető, és felhívja a figyelmet a kicsikékre ;D
köszönöm de nagyonszivacsos meltartot nemszeretnék
de a push up meltarto márnekemis eszembejutot köszönöm mindenkinek várom a további tipeteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!