Hogyan tűnhet nagyobbnak a mellem? Bőv. Lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal a problémámmal fordulok ide, hogy elég picik a cicieim...igazàból már az alakja kialakult, de teljesen hozzám van "száradva" es ez nagyon zavar....már minden velem egy idősnek "nagy" csak nekem es a baratnomnek nem :( nem szeretnék rib@ncnak tűnni, hogy kitömöm, meg 2-szer nagyobb méretet veszek...nincs erre valami normális megoldás?? Kérlek lányok/ nők írjatok!!! 14/L lehet a koromert meg foktok szólni, hogy ilyenkor miert foglalkozom ilyennel meg ugy is nőni fog még...de anyukám és nagymamim sem az a fajta akinek nagyok vannak....előre is köszönöm :)2013. jún. 9. 09:28
11/12 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszod :)
2013. jún. 11. 15:38
12/12 anonim válasza:
Kortárs, tehát 14-es fiú vagyok, elsőre mégsem a csöcseit nézem a csajoknak. Nem az a fontos. Elég baj, ha a fiúk többsége mást nem is figyel. Az is fontos, de NEM ENNYIRE.
Fontosabb az hogy a lány belülről milyen (tudod, hány vörösvértest van a vérében, pontosan hány ideg van a fejében XXDD). Hogy kedves -e, segítőkész -e, normális -e, meg ilyenek. Ja , és innen látszik, hogy a mai 13- 17 éves fiúknak mennyire az kell, hogy ,,úú, mekkorák a csöcseid?? Mekkora a pinád??''. EZ BAJ. Szerintem csak azért SE rakd ki mindened, ne félj a méreted miatt, majd megnő az. De neked se az legyen a fontos. És ne is olyan fiút keress, aki ezzel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!