HELP! 15 éves vagyok és 75/D a mellem 165 cm magas és 60 kg. mit kéne csinálnom hogy legalább egy méretet lefogyjon a mellem 75/C-re?
Örülj inkább neki, hogy ekkora.
15 évesen tényleg cikinek érezheted, de később nem fogod szerintem.
képet tudnál feltölteni?? :) kíváncsi vagyok megalapozott-e a véleményed! :)
amúgy a sport az úgy tudom (sajnos) apaszthatja a mellet
feltöltő zsírszöveteket. pl. úszás, aerobik, torna, stb. Étkezésben meg aki sok salátát, és kevés szénhidrátot eszik.
De úgy sejtem nem megalapozott a fogyási vágyad :)
27/F
Nehogy megőrülj már!!! A leírtak alapján teljesen rendben vagy.
De! Ha el kezdesz fogyózni, a melled összeesik, és 3 év múlva azon fogsz itt nyivákolni, hogy a hajdan volt szép és nagy melled helyett két kipukkant tejeszacskó van! Aki mellre fogyózik azoknak a 90%-nak oda lesz a nagy feszes melle és az VISSZAHOZHATATLANUL lógni fog!
Lehet hogy most zavar, de 3 év múlva nem győzöl a természetnek hálát adni azért, hogy arányos az alkatod, és nőies vagy! Inkább nagyon vigyázz rájuk, a sportolás mindennek használ, de éhezéssel ne tedd tönkre azt, amiért mások éveket adnának az életükből - de nem lehet!!!
Nincs visszaút!
valószínű hogy igen, de ne ez legyen a fő gondod!
Örülj neki, mert ami most teher, az lesz majd később a gyönyör egyik forrása! Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!