Miért van az, hogy menzeszkor annyira fáj a derekam, hogy hajnalban felébredek tőle? Nem ez az első alkalom, hogy ilyen történt, és ilyenkor visszaaludnom is nehéz. Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 03:04
1/2 anonim válasza:
Ez természetes dolog sajnos. A menses első napjaiban nekem is körbe fáj az alhasam ,derekam. Mást nem lehet csinálni, vegyél be gyógyszert. Én Cataflamot szoktam,este mielőtt lefekszem beveszem,mert akkor kibírom az éjszakát.
2/2 anonim válasza:
hormonok. Mivel a hormonok a véráramban bárhová eljutnak a testben,így más helyeken is fájhat, de leginkább a medence csont környékén,mivel a prosztaglandin is ott termelődik, ami a méhösszehúzódásokért felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!