Nekem ma jött meg a menzeszem. Az első alkalom hány napig fog tartani . Mert azt tudom, hogy a többi az kb. egy hét, de ez az első mennyi?
1-7 nap. akármennyi.
az erősség is mindig más. van akinek az első 2 napos maszat,barna folt,van akinek több mint egy hetes bő vérzés.
és most milyen az erőssége? elég egy pici tisztasági vagy egy vastag betét is kevés?
(leírhatod a történetét is akár :)
Kb bármennyi lehet 2-3 nap is, de 8-9 is.
Ha két hétnél tovább tart, irány a nőgyógyász.
Nekem még nagyon gyenge . Ha nem nagyon olyan a betét szerintetek kibirok eggyel 6órát? :-) csak azért mert ma 6órám van és nem igazán szeretnék a suliban cserélni . És a tesin minden mozdulatot csinálhatok ?
Most magasugrást csinálunk ugye nem lesz semmi? :O
bármit csinálhatsz ha gyenge. sőt,én majdnem a legerősebb alatt bicikliztem,gyalogoltam,táncoltam :D
a leggyengébbnél nekem is elég volt egy tisztasági. kibírja,csak hát..ha megerősödik hirtelen(pl tesi után,mert hát erőltetésnél több vér jön),akkor számíts arra hogy az egész tisztasági megtelik,de nem vészesen.
remélem szélsőségek nélkül fog telni az első menstruációd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!