Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell használni?

Hogyan kell használni?

Figyelt kérdés
Gynazol krémet kell használnom,és mondta az orvos hogy nem fürödhetek jövő hét keddig csak zuhanyozni szabad.Akkor keddig ki sem moshatom magamat?
2013. jún. 12. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy érted h nem moshatod ki magad?
2013. jún. 12. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát kedden kell vissza mennem orvoshoz.Elkezdett ma számolgatni,mondta hogy ma váltsam ki a krémet és estére helyezzem is fel,fürdeni nem lehet csak zuhanyozni.Gondolom azért mert nem 1 nap alatt hat,és ne mossa ki a víz.Ezért kérdeztem hogy akkor gondolom belül nem nagyon szabad mosakodni sem!?
2013. jún. 12. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Áh értem. Belül semmi esetre neérje víz mert reakcióba léphet a krémmel. Kivül töröld át akár egy intimkendővel.
2013. jún. 12. 20:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Oksi,köszönöm.
2013. jún. 12. 20:56
 5/5 gömbicica ***** válasza:

szia :-)

Irod: "akkor keddig ki sem moshatom magam? gondolom belül nem nagyon szabad mosakodni sem!?"

Ez meglepő kérdés volt számomra.

Hüvelyöblitést is szoktál végezni?? vagy mi?

nem igazán jó ötlet, mert a hüvely savas-lugos kémhatása a felelős azért, hogy egészszéges legyen a hüvely ph-ja.

Akkor irrigálj, ha kifejezetten orvos javasolja!!!!

Hüvelyi mosakodásról még nem is hallottam.

Az hogy kádba ülsz, akkor a viz persze, hogy feljut a hüvelybe, és a méhszájhoz is.

ha csak zuhanyzol, akkor alulról leöblited vizzel a szappant, vagy amivel tisztálkodsz, nem fog a viz bemenni.

nem tudom érthető voltam -e?

SZÓVAL NE MOSD KI MAGAD. SE MOST SE MÁSKOR! szerintem!!!

De kérdezd meg a doktort, ha ugy is mész mit szól a belső mosakodáshoz.

gyógyulj meg mihamarabb :-) üdv. :-)

2013. jún. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!