Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás, vagy fertőzés?

Felfázás, vagy fertőzés?

Figyelt kérdés

Ez elég ciki, de ez van, rendszertelen a menstruációm kimaradozgat hónapokra, ezzel még nem is volt baj, pár hete éreztem, hogy fáj a vesém azt hittem, leszakad, fájt amikor pipiltem:D betekargattam magam ...ez most nagyjából megszűnt, de havi még mindig nem jött meg, viszont érdekes ha pipilek és megtörlöm vér jön ki rendes vagy alvadt meg néha csip:S, egy pár napja elmúlt naon örültem neki nah... erre most megint, VALAKI JÁRT MÁR ÍGY? Lehet vmi fertőzés, vagy megfázástól nem gyógyultam meg? Ahogy oda nyúlok, mint ha kicsi puffadt lenne áá nem tom ez borzasztó és nem tok elmenni orvoshoz... 1 félek jó az még legyőzőm, de h minden orvos ffi?????????? ez felháborító:D ffihoz nem meek..:( vki nem tud ajánlani vmi gyógyszer, vagy h mit csináljak? vmi gyógytea, vagy mosogassam vele? áá annyira tanácstalan vok :((( tudom nem vagytok orvosok csak tapasztalat meg tanácsok érdekelnek, ha nem javul muszáj lesz keresnem vkit vhonnan és elmenni hozzá:(

Igazából arra is gondoltam rengeteget stresszelek ,stb.. esetleg attól? :(( nem tom kicsit szomi vok , ha vki tud, segítsen pls mit csinálhatnék? jó lenne elkerülni az orvost:(

előre is köszönöm,:(

2009. okt. 10. 00:05
 1/5 A kérdező kommentje:
am a hasam alja is fájmindimális ink csak akkor érzem ha megtapintom:S
2009. okt. 10. 00:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen el kell menned orvoshoz.Tudom,hogy nem erre a válaszra számítottál,de egyelőre ezek "csak" a tüneteid,azonban ha ez kezeletlen marad csak rosszabb lesz.Akármi kialakulhat belőle:(

És ne félj a férfi dokiktól:)

2009. okt. 10. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:

felfázás = fertőzés

ha hidegen ülsz, az legyengíti az immunrendszeredet, és könnyebben megfertőződsz.

hogy vérzel is, ez gáz. el kell menned orvoshoz. belülről vérzel!!!

2009. okt. 10. 01:39
 4/5 anonim ***** válasza:
jah, és női nőgyógyász: de cseh erika. nagyon aranyos. keress rá a google-ben.
2009. okt. 10. 01:40
 5/5 A kérdező kommentje:
oké köcce, mostmár jobb, tegnap naon rosszul voltam de már semmi bajom, nem duzzadt a hasam sem semmi , hát véreset még pipilek de nem vészes, jó lene ha elmúlna :( ha hétfőig nem múlik el el meek:( annyi van még h fája vesém:Sss
2009. okt. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!