Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás vagy valami fertőzés?

Felfázás vagy valami fertőzés?

Figyelt kérdés
Reggel kb mindig arra keltem hogy nagyon kell pisilnem kimentem és nemtudtam visszaaludni és ahogy pisltemmegin kellett, ezért gyorsan bevettem egy Nolicin tablettát ( pisilés után szúr a hugycsövem) és most úgy "örcsöl" mintha megjönne meg hányingerem van. Szerintetek most miez?
2010. aug. 25. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
A "felfázás" és a "fertőzés" ugyanaz... Az első csak a hétköznapi név, ha úgy tetszik... UROLÓGUS.
2010. aug. 25. 08:30
 2/6 A kérdező kommentje:
iszonyatosan csíp pililés köe is meg utána is legszivesebben egész nap egy kád forró vizbe ülnék :S
2010. aug. 25. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Igyál nagyon sokat, beleülhetsz kamillába is, de mindenképp menj orvoshoz!
2010. aug. 25. 08:56
 4/6 A kérdező kommentje:
urológus vagy nőgyógyász?
2010. aug. 25. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az utolsó vagyok. Szerintem urológushoz menj!
2010. aug. 25. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Urológus! Mindenképpen! Én nagyon sokszor voltam felfázva, nekem pl. ez a gyengém. Lett belőle egy jó kis vesegyulladásom, felállni sem bírtam... Nem szívesen fejteném ki senkinek, milyen a háromkeresztes vizelet. Menj el mindenképp orvoshoz, mert a felfázásokból jön a vesebaj.

2010. aug. 25. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!