Felfázás vagy valami fertőzés?
Figyelt kérdés
Reggel kb mindig arra keltem hogy nagyon kell pisilnem kimentem és nemtudtam visszaaludni és ahogy pisltemmegin kellett, ezért gyorsan bevettem egy Nolicin tablettát ( pisilés után szúr a hugycsövem) és most úgy "örcsöl" mintha megjönne meg hányingerem van. Szerintetek most miez?2010. aug. 25. 08:11
1/6 anonim válasza:
A "felfázás" és a "fertőzés" ugyanaz... Az első csak a hétköznapi név, ha úgy tetszik... UROLÓGUS.
2/6 A kérdező kommentje:
iszonyatosan csíp pililés köe is meg utána is legszivesebben egész nap egy kád forró vizbe ülnék :S
2010. aug. 25. 08:51
3/6 anonim válasza:
Igyál nagyon sokat, beleülhetsz kamillába is, de mindenképp menj orvoshoz!
4/6 A kérdező kommentje:
urológus vagy nőgyógyász?
2010. aug. 25. 08:57
5/6 anonim válasza:
Szia! Az utolsó vagyok. Szerintem urológushoz menj!
6/6 anonim válasza:
Első vagyok:
Urológus! Mindenképpen! Én nagyon sokszor voltam felfázva, nekem pl. ez a gyengém. Lett belőle egy jó kis vesegyulladásom, felállni sem bírtam... Nem szívesen fejteném ki senkinek, milyen a háromkeresztes vizelet. Menj el mindenképp orvoshoz, mert a felfázásokból jön a vesebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!