Nem tudom mi bajom lehet, felfázás és fertőzés?
Figyelt kérdés
Másfél hete éjjel elég hideg volt, én meg buliztam. Még nem múlt el teljesen a mensim, egy kicsit véreztem csak, 2 nap múlva lefeküdtem a barátommal, és amikor teljesen bennem volt nagyon fájt, és nem is múlt el. Még nem volt ilyen. Amikor zuhanyoztam, és megmostam ott lent is magamat, éreztem az ujjammal mélyen, mintha valami pukli állna ki. Azóta se múlt el, de nem fáj. Ezután felfázásos tüneteim lettek, egyfolytába úgyérzem, hogy pisilnem kell, de csak az inger van meg, nem jön belőlem semmi, nagyon idegesítő, és fáj a hólyagom. Ezenkívül fehér folyásom is van, túrós szerű. :S Holnap megyek orvoshoz, valószínű hogy fertőzés, és emiatt is van a felfázás... valakinek volt már ilyen? Szerintetek mennyi idő alatt gyógyítható?2010. ápr. 12. 21:28
1/1 anonim válasza:
Valószínű összeszedtél együtt egy hólyaghurutot és egy gombás fertőzést... Remek lesz kikezelni...
A hólyaghurutot antibiotikummal kell, ami pont kedvez a gombának.. nehéz ügy, de a doki majd megoldja nyugi. Nekem sajnos gyakran "vendégem" volt mind a két probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!