13 éves lány vagyok. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
mikor leveszem a bugyimat...akkor olyan nedves..de nem az hogy bepisiltem vagy ilyesmi..hanem olyan barna nedves..még nem jött meg.de ez mit jelent? menjek orvoshoz?ezt azért kérdeztem meg itt mert hát ezt mástól elég ciki lenne..2013. jún. 11. 13:16
1/10 anonim válasza:
Árva gyerek vagy? Nincsenek szüleid? Szegény.
2/10 anonim válasza:
Ne aggódj semmi gond, ez sima fehérfolyás. A nemi érés egyik jele. Ez tisztítja a hüvelyed.
3/10 anonim válasza:
Nemsokára menstruálni fogsz. Ez normális /ha nem viszket/.
4/10 A kérdező kommentje:
De most na :DD anyum kórházban fekszik nem zaklatnám ezzel..meg van neki a baja..
2013. jún. 11. 14:13
5/10 anonim válasza:
Én voltam az első, jelenleg 0%-ra értékelt. Van négy gyerekem, de elképzelni sem tudnám, hogy egy ilyen kérdést valaki nem az anyukájától, apukájától, nővértől,szomszéd lánytól, tanártól stb. kérdezzen meg, hanem inkább a bulvárkérdések hasábjain.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor most hogy ha odaállnék anyum elé akkor most mit mondjak ?:o
2013. jún. 11. 14:48
7/10 anonim válasza:
Nézd, én azt hinném, hogy ugyanezt. Nekem is van lányom, neki is akadnak/akadtak női problémái, intim kérdései. Miért ne tehetné fel nekem? Kiben bízzon, ha bennem nem? Na, ezért kapok majd egy 0%-ot... :o)
9/10 anonim válasza:
most akkor barna folyásod van? Mert számomra nem derült ki. Nedves...konkrétabban? Nem mindegy,mit hívunk nedvesnek. Gondolom a fehér folyás kifejezést meg hallhattad már. "a fehér folyásom barna",ennyi lett volna az egész ha valóban ezt akartad írni.
10/10 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, kb. 2 évig, utána megjött. Amúgy tényleg, bátran fordulj anyukádhoz, ez természetes!!! Tök normális, hogy egy lány intim dolgokban segítséget!tanácsot kér az édesanyjától, sőt! Kell is! Nem szabad ettől félned semmiképp!!!! Meg hát örül is, ha bizalmas vagy felé nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!