Menstruációs görcsökre tornagyakorlat videó van?
A PMS szindróma majdnem minden esetben pszichés eredetű, torna gyakorlatokkal valószínűtlen a jó eredmény. Van más, nézd meg:
Anyukám sose panaszkodott, h neki görcsölt. Mert a videó elején ez van.
Szexszel sincs gondom, azon kívül, h izgatnom kell a csiklóm. Erről is van szó a videóban. 04:50-nél: szoktunk akkor is szeretkezni, ha épp vérzem.
Gyógyszert, drogokat sem használok. Alkohollal annyi, hogy mikor megjön szoktam inni valamennyi erősebbet munka után persze, hogy erősebb legyen és előbb vége legyen, biciklizni szoktam. Utóbbi enyhíti a görcsöket ugyan, de sokszor elkerülhetetlen a gyógyszer, ha pl dolgozom, cipekednem kell, vagy piheni szeretnék. :(
Amúgy kell lennie tornagyakorlatnak, mert az egyik felvilágosító füzetben voltak, (általános suli 5. osztályában kaptuk) de az a füzet eltűnt. És azok a gyakorlatok segítettek.
Amúgy 24 éves vagyok és 13 éve menstruálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!