Túlzott szőrösödés. Hova forduljak?
Figyelt kérdés
Hormon probléma lehet?
Csak a hasamon van elég sok sötétebb szőrszál meg a mellemen 1-2 hosszabb, meg pár világos kicsi. Nagyon világos, kevés, rövid szálú is van az arcomon ("bajusz"). Ez mitől lehet? Máshol teljesen normális.
2013. jún. 11. 12:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem hormon probléma.
Magasabb lehet a tesztoszteron szint a szervezetedben.
3/7 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod, csak egyszerűen ilyen vagy.
Akkor lenne gáz, ha erős, sötét szűrő szálak lennének,d e még az sem feltétlen jelent hormonproblémát.
5/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy emelkedettek a férfi nemi hormonszintjeid.Ennek kivizsgálását (megfelelő vérvizsgálatokat) nőgyógyász, nőgyógyász-endokrinológus, vagy "sima" endokrinológus szokta elrendelni.Első körben (bár nem írtad, de ha a sejtésem nem csal, nő vagy:)) szerintem fordulj egy nőgyógyászhoz, hogy eldöntse,szükséges-e bármilyen vizsgálat.
6/7 anonim válasza:
Na, a nőgyógyászok ehhez aztán baromira értenek.
10-ből 9 minden gondolkodás nélkül felír rá vmi antiandrogén szart.
7/7 anonim válasza:
sajnos igaza van az elöttem szólónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!