Szőrösödés az arcomon, ez minek a jele és milyen orvoshoz menjek?
Már kb 1-2 éve, hogy hosszú, vékony sűrű szőr van olyan helyeken ahol nem kéne ennyinek lennie, a hasamon, a fenekemen, a combon hátsó részén, a felkaromon.. aztán egy évvel ezelőtt megjelent a bajuszom, ami kb fél éve erősebb lett, és most újabban, kb 1 hónapja észrevettem, hogy az arcomon mindkét oldalt megjelentek!!
Rákerestem, és kiderült h ez a policisztás petefészek jele lehet, bár ezen kívül semmilyen tünetem nincsen úgyhogy fura.
A kérdés az, hogy ennyivel h 'szőrösödöm' milyen orvoshoz menjek? Menjek el sima háziorvoshoz és elküld vérvételre, vagy egyből menjek nőgyógyászhoz??
Hm oké, csak olyan furán érzem magam, hogy beállítok a háziorvoshoz annyival, hogy szőrös vagyok. Remélem nem néz hülyének.. :)
az endokrinológusra is gondoltam, de hát mire időpontot kapok, valószínűleg szakállam nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!