Miagyaszlegyen kérdése:
Lányok! Mit tegyek? Amikor megjön úgy érzem hogy megszáll az ördög!
Figyelt kérdés
Nem szoktam görcsölni, semmi bajom sincs csak ilyenkor úgy viselkedek mint egy idegbeteg.. :/2013. jún. 11. 11:59
1/10 A kérdező kommentje:
Az egész egyre durvább, most szedjek nyugtatót ?? :D
2013. jún. 11. 12:01
2/10 anonim válasza:
Sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, nagyon sokunknak jutott ebből az idegbetegségből ilyenkor! :) Én a páromnak mindig szólok, hogy megjött, így ne haragudjon, ha meggondolatlanul, idegességből mondok valamit, csak nyűgös vagyok. Mást nem tudsz tenni. :)
3/10 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül. :) Bár nekem nem szokott ennyire durva lenni, inkább csak sokkal ingerlékenyebb és érzékenyebb vagyok, de szerintem elég jól tudom ezeket szabályozni. Viszont én sokszor rettentően görcsölök. :(
4/10 anonim válasza:
Ezzel a nők 90%-a így van.Nekem gyilkolási hajlamaim vannak,mindenkit gyűlölök,sírógörcsök jönnek rám, és mindezek persze ok nélkül,szóval katasztrófa az egész.Erre sajnos nincs nyugtató esetleg szedjél magne B 6-ot.
5/10 anonim válasza:
Lady Ciklus teát még megpróbálhatod, gyógynövényes keverék PMS-re. Ez a második ciklus, hogy iszom és érezni a különbséget, lerövidítette a balhés napjaimat és kevésbé vagyok agresszív is. Én öngyilkos szeretnék lenni ilyenkor, teljesen befordulok mielőtt megjön és csak folynak a könnyeim megállás nélkül. Most egy hét múlva jön meg és a hőhullámokat leszámítva alig érzem.
6/10 anonim válasza:
Képzeld el, milyen, ha görcsölsz, és jogosan vagy idegbeteg... Akkor még mozogni sem tudok, de neked tudom javasolni a futást, az nyugtató hatású. :)
7/10 anonim válasza:
Én előtte 1-1,5hétig vagyok idegbeteg. Van, hogy a férjem ez alapján tudja, hogy hamarosan meg fog jönni. Egész jól megtanult már együtt élni vele.:)
Többször volt, hogy idegbetegeskedtem, a férjem rákérdezett, hogy -meg fog jönni?-ekkor kapcsoltam, hogy ja, hanyadika is van, igen hamarosan itt az ideje.
8/10 anonim válasza:
Nekem szülés után elmúlt az összes mensis tünetem, a görcsök is, és a hangulatingadozás is. Igaz, a 2x9 hónap alatt viszont a világ leghisztisebb kismamája voltam...
9/10 anonim válasza:
Én is idegbeteg vagyok olyankor, és nekem ráadásul szülés után jött elő. Citromfű tea?
10/10 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, :) köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 11. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!