Fogamzasgatlo szedese? Pro vagy contra?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok, par honappal ezelott fekudtem le eloszor a baratommal. Kicsit mindig delek mert van h vedekezunk de van olyan is hogy nem. De sok kritikat hallottam a fogamzasgatlirol es hogy sok mellekhatasa van. akkor? Pro vagy contra?2013. jún. 10. 21:46
2/7 anonim válasza:
Az abortusznál minden jobb.Egyébként szedtem 10 évig,elvoltam vele,nem volt mellékhatása.Szülés óta óvszerezünk,ezt jobban szeretem,olcsóbb kényelmesebb sok szempontból.Mindenesetre vagy védekezz,vagy ne szexelj.Gondolkodj,nem vagy már gyerek.
3/7 anonim válasza:
Tényleg jobb az antibébi, mint egy 72 órás tabi vagy egy abortusz. Esetleg egy darabig szedj antibébit, amíg kicsit megtapasztalsz dolgokat - ne azon aggódj még pluszban, hogy véd-e a gumi vagy sem. Aztán ha már rutinosabbak vagytok a barátoddal és megy normálisan gumival a dolog, akkor abba is hagyhatod.
4/7 anonim válasza:
Mindenféle tekintetben rossz a szervezetednek, nem is kicsit.
De az abortusz még rosszabb.
5/7 anonim válasza:
Mindegy, hogy mivel, de védekezzetek. A legjobb az óvszer lenne,dehát tudjuk h milyen hátrányai vannak. Szóval ha az óvszer nektek macerás, írass gyógyszert. De védekezzetek! Amúgy contra. Én nem szedem.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenki altalaban azt mondja, hogy nem jo. A baratom viszont nem szereti ovszerrel. Persze, ha mondom neki szo nelkul felveszi de latom rajta, hogy nem jo neki. Es akkor nekem is rossz. (Pedig nekem mindegy lenne). Nem tudom mi tevo legyek...de ez az allando felelem nem jo!
2013. jún. 11. 19:31
7/7 anonim válasza:
az a baj, hogy a nem gondosan megválasztott fogamzásgátló simán okozhat agyvérzést, trombózist, petefészek cisztát, mellrákot stb, ha valaki hosszú időn át szedi. Érdemes elolvasni egy betegtájékoztatót. Van online, meg lehet találni. Szóval lehet, h 5 évig semmi bajod, aztán igen. Vagy ha van vmi hormonális problémád, akkor a fogibogyi szépen elnyomja, később meg kezelhetitek. Vagy pl egy csomóan mondják, hogy több évnyi fogibogyi után úgy elvékonyodott a méhnyálkahártyájuk, hogy küzdenek azért, hogy valaha lehessen babájuk. De, persze jó, mert kényelmes, nem kell akció közben vacakolni, főleg a pasinak. Szóval a Ti dolgotok mérlegelni. (a pasik azt hiszik, hogy annyi a dolog, hogy beveszed, aztán meg van oldva a gyerek kérdés, pedig nagyon nem) Vannak amúgy implantátumok, meg mindenféle injekciók, de az is hormonális, szóval ugyanott vagyunk. Spirál esetleg, de azt neked nem teszik még fel. Pesszárium, szintén macerás, meg nem is tutibiztos, de a megszakításnál biztosan jobb. Meg vannak mindenféle spermaölő kúpok, habok, kenőcsök, ezek közül van ami receptre kapható. Legalább a pasidnak nem kell semmit felhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!