Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzásgátló szedése miért...

A fogamzásgátló szedése miért NEM kizáró ok a véradásnál?

Figyelt kérdés

Aki másfajta gyógyszert szed, az viszont az.

Speciel szerintem senki sem örülne, ha egy mérgekkel teletömött ember vérét adnák be neki, ha szükséges...

2013. jún. 7. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mert a fogamzásgátló nem emeli a felső határ főlé egy hormonod szintjét sem. Egy fogamzásgátlós ember vére olyan,mint egy normál nőé. Míg mondjuk egy antihisztamin egy legyengült, immunszupresszált embernél végleg kinyírná az immunrendszerét,aztán csak nézegethetne az orvos,hogy ezt meg mi lelte.
2013. jún. 7. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már vérre van szükséged, a legkisebb bajod egy kis fogamzásgátló.
2013. jún. 7. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Az nem méreg, hanem hormon,nagy különbség.
2013. jún. 7. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

Egyet értek veled. Én, ha van rá lehetőség, pl. egy műtétnél, a családtagjaim vérét kérem. Előtte leveszik szépen tőlük és kész is van.

Persze balesetnél erre nincsen lehetőség. Akkor csak reménykedek, hogy tiszta vért kaptam. :)

2013. jún. 7. 14:49
 5/5 anonim válasza:
66%
A fogamzas gatlo tablettak csak hormonokat tartalmaznak, azt is eleg alacsony szinten, ezert szo sincsen mereganyagokrol :)
2013. jún. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!