Lehetséges hogy az orromon menstruálok? Ez nem vicc!
Először is kérlek vegyetek komolyan!
Szóval, 15 éves vagyok (egy hónap múlva 16!) és még nem jött meg a menzeszem!
Most lehet hogy orbitális baromságot mondok, de megfordult ez is a fejemben.
Az van hogy már lassan egy éve, minden hónapban 3-4 napig vérzik az orrom (volt hogy egy hétig is) és közben görcsöl a hasam!!! Nem tudom hogy lehetséges-e, de nagyon fura, főleg hogy a tünetek ugyan azok..Az elején nagyon fájt a hasam és nagyon véreztem, meg hogy 28-30 naponta van ez és kb. egy hétig!
Rengeteg orvosnál voltam és egyik sem vizsgált meg, csak elküldött, hogy ne fárasszam ezzel..De már mindjárt 16 vagyok!!!
Szerintetek?? Nagyon kétségbe estem!!!
Fül-orr-gégészetre menj, valószínűleg egy ér a hibás az orrodban, lápiszolni fogják.
De azt ne mond, hogy az orrodon menstruálsz, bár biztos egy ideig vicces témát szolgáltatnál az ott dolgozóknak :D
Technikailag abszolút lehetetlen, max. pszichés alapon fájdul meg a hasad is épp akkor.
Ez tok vicces!:D
Ilyen szeintem nem letezik! Menj el egy a ful-orr-gegeszetre, ha ott semmi akkor latogass meg egy nogyogyaszt, ha ott sem semmi akkor lehet, hogy pszihes alapon, mert talan varod nagyon, hogy jojjon meg! Tehat akkor mar csak a pszihiater maradt hatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!