Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik hogy több mint egy...

Létezik hogy több mint egy hónapja menstruálok?

Figyelt kérdés
Igaziból a lényeg hogy Április 19. -én meg jött a menszeszem ,és a normál lefolyásban történt minden , tehát 25.-éig, azután egy hét kimaradt és azóta, nagyon minimálisan vérzek. Mivel rá pár napra költöztem ki Külföldre az idegességre fogtam , de mivel azóta is tart már kezdek megijedni. sajnos itt nem igazán tudok elmenni orvoshoz :( szerintetek mi lehet ez ?

2013. máj. 31. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nagyon is el kellene menned orvoshoz, ez már nem hinném, hogy csak idegesség lenne.
2013. máj. 31. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én fogamzásgátlótól jártam így,mert erős volt.De csak el kéne menni orvoshoz,mert 100 féle dolog lehet.miómától a méhszájsebig bármi.
2013. máj. 31. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedig doki kellene, de nagyon hamar.

Akár méhen kívüli terhesség, akár valami oda nem illő dudor, ugymint polip/ciszta/akármi.

Az idő ellened dolgozik - doki mielőbb. Minden (kultur)országban van ingyenklinika, ha más nem, menj el oda, vagy utazz vissza Mo-ra egy pár napra, egy vizsgálat erejéig. Melyik országban vagy?

2013. máj. 31. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Franciában , ilyen otthoni eus tbvel . eddig is meg voltam ijedve de most már nagyon :(
2013. máj. 31. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Azzal a kártyával bárhova mehetsz orvoshoz.Az itthoni tb fizeti,neked ingyenes.
2013. máj. 31. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenki azt javasolja, hogy menj el dokihoz, és hidd el, senki sem megrémíteni akar, hanem az egészségedet védeni. Ha huszonéves vagy, és még nincs gyermeked, de később szeretnél, akkor azért fontos, ha 200 eves vagy már nem érdekel még a szex sem, akkor meg azért. Az egészséged a tét. Lehet, hogy egy szimpla fogigátló váltás is segít, de én nem várnék hónapokat a doki meglátogatásával.

Ha nem beszélsz tökéletesen franciául, akkor próbálj meg magyar dokit keresni, hogy legalább értsd, mit talált és mit javasol.

Vigyázz magadra! ♥

2013. jún. 1. 05:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Muszáj orvoshoz menned!
2013. jún. 1. 06:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Na mi lett?

Mit mondott az orvos?

2014. okt. 31. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!