Mitől van hogy sűrűn félre nyelek néha majd meg fulladok? Még a saját nyálam is néha félre megy. Van megoldás?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 12:14
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy nem zár jól a gégefedőd.Alkati doldog lehet.Vagy az is lehet hogy túl gyorsan,hirtelen nyelsz. Milyen gyakran fordul elő?
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos van, hogy naponta is megtörténik. Volt egy pajzsmírígy műtétem is de már 10 éve de pontosan nem tudom megmondani hogy mióta is van ez. Egyébként köszi, hogy foglalkozol a kérdéssel.
2009. okt. 9. 21:12
3/4 anonim válasza:
nincs mit,ez nem vicc! Menj sztem orvoshoz,hátha van vmilyen műtét,vagy gyógyszer,amivel ezt korrigálni lehet. Egyébként simán lehet a pajzsmirigyműtéttől,mivel az a gégén van,és lehet h megsérült a gégefedőd.Orvos!!
4/4 anonim válasza:
a gégefedőnek semmi köze hozzá az nem záródik rá a gégére.
A félrenyelés inkább beidegzési zavarra utal, ez pedig lehet a pajzsmirigy műtét miatt. Fül orr gégészetre kérjél beutalót a háziorvosodtól. Ők foglalkoznak ilyen gondokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!