Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellplasztikán és a kapszuláko...

Mellplasztikán és a kapszulákon kívül más megoldás mellnövelésre?

Figyelt kérdés
Látványos és lehetőleg természetes módok érdekelnek.
2011. aug. 16. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:

kapszulák szart se érnek

mellizomgyakorlatok viszont igen, DE nőni nem fog tőle a melled, viszont egy fejlett mellizom szépen kiemeli a melleket és nagyobbnak fog látszani (természetesen teljes testes edzés kell és annak legyen a része a mellizom edzése)

2011. aug. 16. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
ja és terhesség alatt is megnő ;)
2011. aug. 16. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Szülés. Vagy hízás. Más nem jut eszembe. Sztem hülyeség a mellnövelés. Egy szép kerek cici sokkal jobb mint egy nagy dinnye, ami 30 éves korban derékig fog lógni. Sztem fogadd el így, ahogy van :))
2011. aug. 16. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
hízás
2011. aug. 16. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az Elsővel, látványos és természetes módszer nincs (kivéve a terhességet). Amit még tehetsz az edzésen kívül, az a vákuumpumpa használata, ennél viszont előfordulhat, hogy csúnyán striás lesz a bőröd, ráadásul fájdalmas is, szóval nem biztos, hogy megéri.
2011. aug. 16. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Hízás és terhesség.
2011. aug. 17. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
masszírozd! Egyszer azt olvastam, hogy az anális közösüléskor a hímivarsejtek ugyebár gyorsan a véráramba kerülnek és női hormonként fognak működik -> nagyobb mell. Nem tudom hogy ennek mennyire van alapja, nem próbáltam :D
2011. szept. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!