Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a hüvelybemenetnél?...

Miért fáj a hüvelybemenetnél? (sírok)

Figyelt kérdés
:((( el vagyok keseredve.Korábban az volt a panaszom hogy a szeretkezés fáj,jó nődoki azt mondta hogy egy pici baci van bent gombás jellegű......canesten combit javasolt..végigcsináltam a 3 napot utána meg még vmiylen gyógyszert is szedtem hoyg belülről írtsa ki a gombát..most meg menzeszem van.ÉS hát nem fáj amikor a tampont húzom ki vagy dugom be? hát természetesen fááááj.DE ezt a 2.3. tamponnál vettem észre előtte éjszakára beraktam egy betétet.A fenébe is nem hiszem hogy attól lenne mert súrolja meg nem elég nedves.DE most mivan?? megint gomba? már nem bírom.AZóta nem volt sex se, párom is kapott gyógyszert.EL avgyok keseredve mit csináljak irrigáljak??ha lemegy a menzesz.?
2009. okt. 8. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
én azt szoktam, hogy vettem irrigátort és patikában jódos tablettát vele. Ha érzek bármilyen kellemetlenséget ott lent, akkor reggel este jódos vízzel kiöblítem és két nap múlva semmi bajom.
2009. okt. 8. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem ilyen tejsavas tablettám van ,az is jó? jódosról nem hallottam
2009. okt. 8. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:

hasonlóm volt, de 2 mensi közti időben hasfájással is. Másik dokit váltottam, méhszájsebet diagnosztizált, lefagyasztotta, csak egy hónapot kellett várnom a kenetvétel eredménye miatt, majd 3 hét a kontroll.

Válts dokit!!!ne használj tampit!!!A szexnél használjatok síkosítót és kérd párod türelemre!!!

2009. okt. 8. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:

:((

de a betéttől meg viszketek:(((

nemár hogy megint bajom legyen!:((

nemcsak magamat hanem a pasimat is sajnálom:(

2009. okt. 8. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:

A colpoclean pl. jódos tabletta, ahogy a korábbi hozzászóló is írta, nagyon jó, nekem is mindig beválik.

Egy pohár testmeleg vízben feloldod, és azzal irrigálsz, amíg panaszaid vannak. Ha kívül is fáj, oda is locsolgatsz belőle. Ne mosd le, hanem várj egy kicsit és utána csak óvatosan itasd fel (ne dörgöld) tiszta törölközővel (a törölközőt, amíg gond van, minden egyes használat után, fehérneműt, pizsamát is ideértve min.60, de inkább 90 fokon mosni!) Én megelőzésként is szoktam használni pl. mensi után, strand vagy uszoda után, stb.

2009. okt. 8. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:

jó oké ki van pusztítva a baci de utána nem kéne még vmilyen tejsavas cuccal irrigálni hogy visszaálljon a hüvelyflóra.

Ezt a canesten combit sem érte megöli a baktériumot de utána..

a jódos tabiból mennyit kell használni?

2009. okt. 9. 14:07
 7/7 A kérdező kommentje:

utána olvastam ennek a jódos pezsgőtablettának.Segítsetek!

valószínű hogy nálam az történt hogy elpusztult a baci de nem volt meg a megfelelő savköpeny ezért újra elszaporodhattak.

na és azt írja hogy jódos tabi után hoyg visszaálljon rendesen a flóra használja a laktóz pezsgőtabit nekem van olyanom.

na és azt nem tudom hogy akkor mennyit kell elhasználni ebből a jódos tablettából és hogy utána mikor lehet elkezdeni a laktóz tablettával való irrigálást közvetlenül utána , vagy várjam meg a következő estét(laktóz tabiból mennyit kell)?!? irjatok fontos lenne remélem sikerül megoldanom a bajomat

2009. okt. 9. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!