Megjöhet úgy menstruációm, hogy nem fáj a hasam és semmi bajom sincs? (először) 13/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 21:48
2/9 anonim válasza:
Természetesen meg, de ez nem jelenti azt, hogy soha nem lesznek ilyen kellemetlen tüneteid. De ez úgyis 1-2 év alatt dől el.
3/9 anonim válasza:
a kellemetlen tünetek nem törvényszerűen zajlanak,vagyis csak azoknál vannak zavaró tényezők,akiknek máshogy működik a hormonrendszer. Minden a hormonoktól függ.
Viszont sokkal jobb,ha az első előtt is van már görcs vagy más változás,mert így fel tudsz készülni. Nekem a hízáson és a folyás megváltozásán kívül nem volt más jel,szóval én nem voltam szerencsés (nem akartam elhinni hogy biztos a közeledő vérzés az oka,de aztán mégis).
4/9 anonim válasza:
Nekem egy húzó érzés volt az alhasamban, és este egy kis barna foltot láttam a bugyimon. Utána másfél hónapig semmi, majd minden előjel nélkül egy reggel úgy ébredtem, hogy tiszta vér vagyok. Azóta rendszeresen és iszonyatosan görcsölök, de az első pár alkalommal nem volt semmi.
5/9 anonim válasza:
Mindenkinek másképp reagál a szervezete bizonyos dolgokra.
7/9 anonim válasza:
nekem is így jött meg. semmi jele nem volt.
8/9 anonim válasza:
Detto. Kb. egy éve menstruálok, egyszer sem fájt a hasam annyira, hogy gyógyszer kellett volna.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jún. 10. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!