Milyen étel maradna bennt? Kérlek, ha tudsz, segíts!
Mikor megvan a bajom, képtelen vagyok enni és ha valamit a számba veszek, futhatok a vécére. Hál' Istennek úgy tűnik, javul a helyzet (kopp,kopp,kopp) de azért feltennék egy kérdést: melyek azok az ételek / italok, melyek "biztonságosak" ? Tehát bennt maradnak.
És nektek is van ilyen problémátok?
Szia!
Nekem is volt ilyen. Én kihánytam mindent amit ettem, sőt még az innivalót, vizet, teát is. Kórházba is kellett mennem, mert teljesen legyengültem. Miután kiengedtek, csak könnyen emészthető ételeket ehettem, pl. sós kekszet(krékert) párolt zöldségeket, stb.
Jobbulást!
Sajnálom, hogy kórházba is kellett menned. Rémes lehetett. :S
Köszönöm a választ és a jókívánságot! :)
Szia! Pórbálkozz talán a tipikusan "gyomorbeteg" ill. a "hányós" diétával ilyenkor, az terheli meg legkevésbé a gyomrot és talán bent is marad: héjában főtt krumpli sózva, sós keksz, háztartási keksz, üres párolt rizs sózva, inni hideg(jeges!)fekete tea üresen vagy esetleg icipici cukorral, és - kapaszkodj meg, nekünk a gyereknek a kórházban javasolták, amikor bekerültünk egy virusos hányás+hasmenéssel - jeges coca (nem szabad pepsit!) cola.
Fontos, hogy az ételeket falatonként, az italokat kortyonként, néhány perces szüneteket tartva szabad fogyasztani. Bár nem hiszem, hogy ebben az állapotban bárkinek lenne kedve habzsolni... Hajrá, hátha sikerül!
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!