Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kezdjek el szedni fogamzásgátl...

Kezdjek el szedni fogamzásgátlót csak a bőröm miatt?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, szexuális kapcsolatom még nem volt, és nem is úgy néz ki, hogy lesz a közeljövőben (pszichés gondok), viszont a bőröm nagyon csúnya. Fogamzásgátló rendbe hozná, vagy nem lenne jó ötlet csak a bőröm miatt szedni? (bőrgyógyásznál többször is voltam, nem segített, még gyomortükrözést is csináltak, hátha baktérium van a gyomromba, az is negatív én meg szenvedek a csúnya fejemmel)
2013. jún. 6. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
A pattanások eltüntetésében segít,menj el orvoshoz aztán ott majd megmondják,hogy mit javasolnak.
2013. jún. 6. 09:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Volt egy rendes (női) nőgyógyászunk, ő elküldött vérvételre emiatt, csak közben elment.... Aki maradt az meg egy pasi, aki nővéremnek is vérvétel nélkül írogatott fel fogamzásgátlót, nem tudom, így nem szívesen megyek hozzá... :S
2013. jún. 6. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdj el emiatt szedni.

Ha minden egyéb vizsgálat negatív, akkor elképzelhető, hogy a panaszaidat hormonális problémák okozzák. Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor az csak elfedi a problémát, te az igazi betegséget nem gyógyítja.

Hormonális vizsgálatra kérj beutalót a háziorvosodtól.

2013. jún. 6. 09:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat!

Mi az a minden egyéb vizsgálat?

Egyébként endokrinológiára kiharcoltam magamnak beutalót (nagyon nemtörődöm a háziorvos) mert nagyon sok tünetem hasonlít pajzsmirigybetegségre, de a rendelésen kb 1! percet töltöttem el, az asszisztens már elkezdte írni, még be sem léptem, aztán a doki szó szerint megbökdöste (oda se nézett jóformán) a nyakamat háromszor, és közölte, hogy semmi bajom. El se tudtam mondani neki a panaszaimat, már lökdösött kifelé, amiket meg hallott azokra SEMMIT sem reagált

2013. jún. 6. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Sose gondolkodj gyógyszerekben.

Mi lehet a bőröddel?

Írd le kérlek mennyi gabonát, tejterméket eszel, csak egy ötlet.

2013. jún. 6. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Abszolút egyetértek az előző válaszadókkal. De azért leírom a saját tapasztalatomat, hátha segít. Én évekig próbálkoztam a pattanások (ragyák) eltüntetésével, mindenféle módszerrel, számtalan bőrgyógyásznál voltam, de mindegyik csak kenceficéket írt fel ami nem segített. Aztán végül az egyik bőrgyógyász elszánta magát és felírt egy Roaccutan nevezetű gyógyszert és én is nagyon elszánt voltam, hogy végre eltűnjön a dzsuva az arcomról. A gyógyszernek voltak mellékhatásai (durván kiszárított mindenhol...) viszont teljesen letisztult a bőröm tőle (kb 1 évig szedtem).
2013. jún. 6. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! NA nálam az a helyzet, hogy így is olyan brutálisan száraz a bőröm, hogy sokszor viszketek emiatt... :S ÉS ezek a szerek nekem is csak tovább szárították
2013. jún. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!