Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eltűnt a libidóm, merre...

Eltűnt a libidóm, merre induljak megkeresni?

Figyelt kérdés
Viccet félretéve, másfél éve hagytam abba 8 évnyi antibébi szedést - közben 2x volt 1-1 év szünet. A barátommal 2 éve vagyunk együtt, de az elmúlt fél évben szinte 0 lett a libidóm. Nem jut eszembe a szex, maximum úgy, hogy már ideje lenne, muszáj lenne és ez nagyon rossz érzés. Szeretem a barátomat, össze is csiszolódtunk már a kezdeti nehézségek után, nagyon jó pasinak tartom, szeretem az illatát, a bőrét, de egyszerűen nem indulok be vagy ha igen, akkor nagyon könnyen kizökkenek és baromi nehézkesek az együttlétek. Más férfiakra sem vágyom, nincs olyan érzés sem bennem, hogy ha jó pasit látok, hogy húú de jó lenne ha.. semmi.. sterilnek érzem magam. Önkielégítés szintén, szerintem évente 1 alkalmat ha tudok mondani.. Nem akarom elveszteni a barátomat, ilyen nincs, hogy valaki ennyire ne működjön. Nőgyógyászomhoz forduljak? Háziorvoshoz? A lelkemben már kutattam eleget, nem tudok rájönni, hogy testi vagy lelki oka van, egyszerűen semmi nem jut eszembe. Ötlete valakinek?

2013. jún. 5. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
NEm tudom, hogy mennyiben lehet összehasonlítani a kettőt, de én úgy gondolom ( magamból kiindulva ), hogy lelki eredetű a dolog. Azért gondolom így, mert én amióta megszületett a kislányom, nem tudok maszturbálni. Még csak rágondolni sem. Bűntudatom lesz tőle, ocsmánynak érzem magam. Eddig szex közben nem volt így, de most már arra is kihat. Ezért, mivel szerintem nem testi problémákról van szó ( legalábbis szerintem, mert nálam nem testi a baj), szerintem is a szexológus tud ebben segíteni. Remélem, hogy megoldódnak a gondjaid!
2013. jún. 5. 20:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Kezdek én is lelki okra gyanakodni inkább.. Bár annyira nem gondolnám, hogy rossz életem lenne, hogy ennyire leálljon.

Utolsó, azon gondolkodtam, hogy lehet a női szerep megélésével van gond, mintha lennének minták a fejünkben, de nem tudjuk jól használni őket. Te lehet nem tudod összeegyeztetni h anya vagy és emellett nő maradtál, talán úgy gondolod h egy anya szexualitásmentes, jól nevelt, tiszta háztartást vezet, erkölcsös és ennek próbálnál megfelelni. De lehet csak vaktában lövöldözök itt.. :)

2013. jún. 6. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!