Fáj a sérvem, de még elviselhető. Mikor kell induljak dokihoz? Meddig huzhatom még így vele?
Figyelt kérdés
Már régota megvan és nem fáj állandóan csak néha aggódom, hogy lehet e nagyobb baj ha sokáig várok, vagy ha baj van akkor az akkora fájdalom lesz hogy tudni fogom hogy gáz van?2013. máj. 3. 15:50
1/9 anonim válasza:
Lágyéksérv? Porckorongsérv? Háti? Nyaki? Ágyéki?
2/9 anonim válasza:
Természetesn függ, hogy milyen sérv! Édesapám a gerinc sérvére Diclac-ot szed. Nekem is találtak valamit a gerincemet de nem tudják mit. Sokszor megfájdul, ilyenkor én is veszek be Diclac-ot. Megtalálható gél formában és tabletta formájában is. Hogyha az orvosok nem tudnak vele mit kezdeni, ajánlom ezt a gyógyszert.
Minden jót kívánok.
3/9 A kérdező kommentje:
ágyéksérv, doki már látta kb egy éve. Azt mondta akkor hogy válasszak egy időpontot, de eddig még nem szántam rá magam.
2013. máj. 3. 18:19
4/9 anonim válasza:
A sérv legsúlyosabb szövődménye a kizáródás. Ez azt jelenti, hogy a hasűri szerv kiboltosulás többé nem visszahelyezhető a sérvkapun.
Nem ártana végre megműteni, mielőtt baj lesz belőle.
5/9 anonim válasza:
A lágyéksérv megoldása kizárólag sebészi. Nem múlik el, csak a műtéttől.
6/9 anonim válasza:
Ha már elég nagy, nem záródik ki, csak egyre jobban fog fájni. A kizáródás apró, diónyi sérvre jellemző, veszélyes állapot, mert a belek elhalhatnak. Menj el megint dokihoz, ha már fáj is, valamit csinálni kéne vele. Laparaszkópiával műtik ma már, a gyógyulás 4 hét kb.
7/9 anonim válasza:
Tévedés. A nagyobb sérv is kizáródhat. Volt egy nálunk fekvő beteg, akinek egy gyerekfejnyi nagyságú sérve záródott ki...
8/9 anonim válasza:
Persze, a lehetősége mindig ottvan, de ott azért ritkább, az apróbb sérvek ilyen tekintetben kockázatosabbak.
9/9 anonim válasza:
Szia, szerintem is irány a műtő, apukámat 2 hete műtötték, gyorsan regenerálódott idősebb kora ellenére is. Ne feledd: "Jobb a most, mint a majd, távol tart bút és bajt!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!