Beleállt a lábamba az övem (? )
Figyelt kérdés
ma siettem és nem figyeltem és véletlenül ráléptem az övemre és a sarkamba tövig beleállt.. de nem az a nagy hnem olyan 3-4 cm lehet.. amikor kihuztam elkezdett ömleni belőle a vér odaraktam a kezem három másodperc alatt megtelt és eléggé vérzett a szönyeg meg az ágyam is olyan lett... de viszonylag hamar elállt és most nem is fáj annyira és nincs szétnyilva meg ilyesmi. szerintetek lehet bajom belőle? nem sántikálok bár teljesen nem tudok ráálni és arra gondoltam hogy figyelem és ha begyullad vagy ilyesmi akkor lemegyek dokihoz de most még nem. amugy nem tünik komolynak. köszi előre is válaszokat:)2013. jún. 1. 11:47
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz. Begyulladni sem fog.
2/4 A kérdező kommentje:
rendben köszi:)
2013. jún. 1. 12:35
3/4 anonim válasza:
Nem vagy egy szívbajos lány( vagy fiú), elég lazán vetted.
Ha már nem vérzik, nem lehet nagy baj belőle szerintem sem.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:) amugy lány vagyok:)
2013. jún. 2. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!