Beleállt a lábamba egy rózsatövis. Menjek vele orvoshoz vagy hagyjam a fenébe?
Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok (nem tudom befolyásol-e valamit ebben az esetben).Ma az utcán sétálva óriási fájdalom nyilallt belém, kiderült, hogy egy levágott és félig elszáradt rózsaszárról (vagy valami gallyról egy jó nagy tövis) tövig beleállt a másfél cm vastag cipőtalpon keresztül a talpamba.Kihúztam, nem nagyon tudtam még ráállni, hazasántikáltam.
Itthon egy darabig nem volt gond, pici lyukat láttam csak a talpamon, most viszont séta közben és ha csak ülök is fáj, be van picit pirosodva és dagadva (nem vészesen, kb borsószemnyi).A magam részéről nagy jelentőséget nem tulajdonítanék neki, de férjem parázik, h utcán történt, bármilyen kosz, állatürülés stb lehetett rajta, várandós is vagyok stb stb.Ti elmennétek vele holnap a dokihoz?
2013. ápr. 16. 21:19
1/6 anonim válasza:
Szerintem menj el vele, maximum lefertőtlenítik és Ti is megnyugodtok :)
2/6 A kérdező kommentje:
Én halál nyugodt vagyok, a férjem viszont már majdnem a mentőket hívta :D:D:D Kicsit tipikus kispapa a lelkem :)))
2013. ápr. 16. 21:39
3/6 anonim válasza:
Akkor menj be, hogy megnyugodjon szegény :) :D
4/6 A kérdező kommentje:
Asszem az lesz :D
2013. ápr. 16. 21:58
5/6 anonim válasza:
Minden rendben lett azóta? A doki mit mondott?
6/6 A kérdező kommentje:
Hogy tartós tejet már ne vegyek és ne kezdjek bele a Háború és Békébe :D (Legalábbis a férjem sztem így képzelte el a dolgot, amennyire be volt pánikolva) :)))) Semmi nem történt, csak pár napig fájlalom, de semm komoly:)De az tuti, h ezentúl piszkosul a lábam elé nézek, nem érintett kellemesen ez az élmény :D
2013. ápr. 17. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!