Mit csináljak? 5 hetes pár napos terhes vagyok, kedden megyünk vissza az orvoshoz a párommal. Többi lent.
En 21 evesen lettem terhes parom 23 volt. Akarta orult, aztan 12. Het kornyeken sokkolt le. Jon a baba, gondoskodni kell rola. Elkezdett dadogni a stressztol a felelemtol (mert aposom a bu.i volt olyan kedves azt mondani hogyha betegen szuletik a gyerek be kell adni otthonba hogy ne akadalyozza az eletunket. Egy rossz eredmenyem sem volt soha ne tudom mibol jott az agyszulemenye)
A terhesseg alatt teljeeen elfordult tolem sose akarta erezni hogy rugdos nem erdekelte a kicsi. En elinditittam a b tervet. Nyutittam egy szamlat pakoltam magamnak a penzt hogyha gebasz van meglegyunk egy darabig a kicsivel. Mikor megszuletett a Fiunk mintha kicsereltek volna, csak o furdethette, csak o etethette ejjel, pelenkazta. Buszken mutogatta. Mi tuleltuk azt az idoszakot de ez nem rajta mult... Mar 3 eve gyozkodott a kovetkezo babara, most egyeztem bele mert a rossz tapasztalat bennem volt, na meg a tuske...
Te ismered a parod, de en igy biztos nem vallalnek meg egy terhesseget ezzel az eszemmel. Nagyon erotprobalo, kell hogy 100%os.tudattal legyen melletted, es ne ot kelljen meg neked is osszevakargatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!