Mit csináljak? 5 hetes pár napos terhes vagyok, kedden megyünk vissza az orvoshoz a párommal. Többi lent.
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a párom 23,6 éve vagyunk együtt,2 éve együtt élünk. Én megszeretném tartani a babát, viszont a párom eddig gondolkozott rajta most pedig már nem szeretné. A családom ellenem van, az ő családja pedig mellettünk állnak. Mit tegyek, h "rávegyem" a párom?2013. márc. 29. 21:40
11/11 anonim válasza:
Szia!
Én is 21 évesen szültem, tavaly:) Elsőnek mikor teherbe estem egyáltalán nem akarta a gyereket, azt mondta a párom hogyha megtartom pakolhatok és mehetek el! Hát én úgy döntöttem, hogy megtartom nem fogom elvetetni! Sajnos elvetéltem rá pár hétre 6 hetesen, és még missed ab-om is volt (kikapartak). 5 hónapra rá ismét terhes lettem, és akkor már annyira örült, hogy felsem merült benne, hogy vetessük el! Jelenleg most 8 hónapos, és ő a szeme fényünk:) Imádja nagyon, gyönyörű szép kislány:)
Sőt ettől a hónaptól próbálkozunk is a kistesóval:) Reméljük jövőhéten pozi tesztünk lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!