Menstruáció elötti viszketés? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Kb. 2 ciklus óta,a menstruációm elött viszket...szúr a nunim...a csiklóm meg bedagad vagyis olyan..és elég érzékeny is.. ez mitől lehet? néha ugyanebben az időben (mensi elött) szexuális kapcsolat közben csíp..és akkor is ha közvetlen aktus után megyek pisilni. ez mitől van?! előre is köszönöm :)2013. máj. 31. 22:08
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt már hasonló, csak nem csípett. Candida gombával kezeltek ilyenkor rendszerint. Vannak vény nélküli hüvelykúpok, de inkább menj el nőgyógyászhoz, mert nem csak kúp kell, hanem gyógyszert is kell bevenni neked és a párodnak is. Ugyanis ha a férfiak is fertőzöttek, náluk az esetek többségénél nem okoz semmiféle panaszt, de ahhoz elég, hogy a párodtól visszafertőződj. Az én orvosom a lelkemre kötötte, hogy a canesten hüvelykúpot felejtsem el, mert a nők nagy része nem reagál rá, ez csak egy gyógyszeripari fogás.
2/3 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy összeszedtél hüvelygombát. Előfordul a nők 70-80%-nál. Igaza van az előttem szólónak, az én orvosom is mondta hogy a canesten nem mindenkinél használ, felejtsem el. Én azt ajánlanám, ha időd engedi menj el egy nőgyógyászhoz, vagy esetleg vény nélkül kapható betadin kúp! Egyrészt olcsó, másrészt nem csak a hüvelygombát, hanem más hüvelyi fertőzésre is ajánlott!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek:) már csak azt nem értem hogy ez miért csak mensi előtt jön elő..és mikor megjött mintha elvágták volna..:O?
2013. jún. 3. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!