Túrós hüvelyfolyás, enyhe viszketés mitől lehet?
Tegnap a suliban azthittem megjött (ez a hónap kimaradt idáig,mert hó elején kellett volna megjönnie..) kimentem és csak egy kis környi (1-2 cm kb) túrós állagú fehéres foltot találtam. Enyhe viszketés is volt. Ma szintén ugyan ez.
Mitől lehet? 15 éves vagyok kb 1 éve menstruálok rendszeresen
Orvosi zsálya tea iszogatása. illetve pl. a kiránduláson: Verbena Zsálya cukorka gyakori eszegetése. De oda is vihetsz kulacsban zsályateát, de jó lenne cukor nélkül (ha kibírod). és Protexin Candide Plus kapszula bevétele, minden nap egyszer a főétkezés után, ettől jobb lesz a bélflórád állapota.
és nagyon fontos: ne igyál rövid italt, mert az imádják a gombák. Amiket imádnak a gombák, azok az alkohol, az ecetes savanyúságok, a cukros dolgok: sütik, stb.
Próbálj meg most húst enni salátával. (Ne savasító dolgokat, mint főtt tészta és kristálycukor.)
Ülőfürdőt is csinálhatsz gyógyteákból. Lavórba teszed a már megfőtt, leszűrt gyógyteát és a meleg vizet és abban üldögélsz 20 percig. Lehet bele tenni 1-2 csepp levendula olajat is.
Ha ezek nem elegek, akkor menj el a patikába és recept nélkül kapható Canesten hüvelykúp. Felhelyezel egyet és máris minden sokkal jobb lesz. Ha krémet is veszel, kizárólag kívülre kend / külsőleg! Belül csípni fog! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!