Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudnátok ajánlani állandó...

Mit tudnátok ajánlani állandó felfázás elkerülésére? Teák vagy valami vitaminok érdekelnének!

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Étkezz rendesen(sok zöldség,gyümölcs,teljes kiőrlésű pékáruk),akkor nincs szükség vitamin kiegészítésre(ami ugyan nagy divat,de messze nem olyan jó,mint a természetes vitaminforrások). Tartsd melegen a derekad,hasad,lábad és igyál mindig sok folyadékot. Lehet venni tőzegáfonya teát. Idd azt, a tőzegáfonya hugyút tisztító hatású,jó a veseműködésnek.
2013. máj. 31. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindig az időjárásnak megfelelően öltözz, mert hiába van holnap június, az idő egyáltalán nem nyári.
2013. máj. 31. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Én például "felfázok" az ultrasafe óvszertől is, pedig nem volt ki a derekam. Ne használj spermicides gumit, hüvelyi fogamzásgátlókat se, ilyen habokat meg ilyesmit, tönkrevágja a környék flóráját és egyből csíp a pisi. Nekem amúgy nagyon bevált a dm-es tőzegáfonya kapszula, azt találtam legjobb áron, de enyhe csípést is el szokott mulasztani. Amikor érzem h kezdődik a zavaró érzés és mindjárt csíp a pisi, akkor nekem sokat segít, ha tejsavas folyadékkal irrigálok, beveszek dupla adag tőzegáfonyát, illetve - ezt még egy nagyon régi nőgyógyászom tanácsolta egyszer - glycerin boraxatumot tartok itthon, gyógyszertárban kapni és egy vattára cseppentve áttörlöm magam alul kívülről. És rengeteget igyekszem inni. Ezzel a módszerrel én el tudtam kerülni már sokszor a nagy bajt.
2013. máj. 31. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet kapni tőzegáfonya tartalmú készítményeket, kúra szerűen kell szedni, nagyon jó megelőzésre.

Én pluszban (szinte mindig, kivéve a nyári kánikulát) hordok derékmelegítőt, idén még nem is fáztam fel, pedig nekem is volt már sokszor előtte.

2013. máj. 31. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 dolog segített: szex után azonnal elmegyek mosakodni és pisilni; a másik meg h sokat iszok (ezáltal gyakran pisilek).
2013. jún. 5. 20:46
 6/6 anonim válasza:
Én még egyet tudnék ajánlani, amit még nem írtak: almalé. Persze ez inkább csak megelőzésre, mert az almában vannak olyan savak, amik segítik lent fenntartani az egyensúlyt. Nekem is sokszor volt régen és borzalmasan megviselt, de a tőzegáfonya, a kamillatea, és az almalé segít mindig.
2013. jún. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!