Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mesim mindig 7-8 napig tart...

A mesim mindig 7-8 napig tart lehetséges lenne ha valamikor csak 3-4 napot tartana?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló mellett csökkenni szokott a vérzés időtartama és mennyisége is.
2013. máj. 30. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgy nem ajánlgatnék fogamzásgátlót, hogy azt sem tudjuk, hogy a Kérdező hány éves, és mióta menstruál,
2013. máj. 30. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
OKOSSSS!!!! Ez ajánlás szerinted?? Egy kérdésre volt válasz. Ha ajánlanám, így írtam volna: szedjél fog.gátlót!
2013. máj. 30. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Azért nem kell bekapni.
2013. máj. 30. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
12/L vok kb.9 hónapja jött az első
2013. máj. 30. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet,h a későbbiekben le fog csökkenni ez az idő magától is.A szervezeted az első 2-3 évben még csak "tanulgatja" a mensest:)

Sajnos,kívülről csak hormon tartalmú gyógyszerrel lehet "beleszólni",de ezt nem érdemes. Ha később is ilyen lesz(sok nőnek van hasonló gondja),arra figyelj majd oda,h spirált ne használj,az megnyújtja és bővebbé teszi a vérzést.

2013. máj. 31. 06:31
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem 8 hónapja lesz hogy megjött az első(minden hónapban) és volt már nekem 11 napos vérzés is.(persze akkor barnáztam) de még hozzá kell tennem, hogy nekem eléggé rövid ciklusaim voltak eddig. Az eddigi leghosszabb 36 napos ciklus, a legrövidebb 18,átlagban 25.

14L

2013. máj. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!