Néhány napja fájó, égető érzést észleltem a hüvelybemenetnél, bűzös váladékozás kíséretében. Tükör segítségével láttam, hogy a hüvelynyílás körül fehér (váladék) pöttyök jelentek meg. Ismerősek valakinek a tünetek?
Canesten combi+hüvelytabletta, vény nélkül kapható gyógyszertárakban.
Ha nem múlik el tőle, akkor irány az orvos.
Betadin kúp is lehet esetleg megoldás.
Vagy a Canesten combi
Kedves válaszadók!
Nagyon köszönöm a segítséget, tanácsokat. :)
A 06:03-as válaszolónak:
Igazad van, nem itt kellene "kitárulkoznom", de hidd el, nem élvezetből mutogatom a nemi szervemet. Eddig nem tapasztaltam ilyet és természetes, hogy megijedtem. Nem beszélve, arról, hogy nem tudok azonnal a nőgyógyászhoz rohanni, amikor észlelek valami szokatlant...
Hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget. :) Két nap múlva menstruációm fog kezdődni, addig nem indítok el semmilyen kezelést, csak azt követően. Sok pozitív véleményt olvastam a Betanide kúpról - szeretném kipróbálni a vérzést követően.
06:03 - Nem haragszom, csupán tanácsot, segítséget kértem, azért regisztráltam az oldalra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!