Stressztől késhet a mensesem? Hányingerem is van, fáj az alhasam napok óta de nem jön meg.
Figyelt kérdés
Rossz a közérzetem, most hányingerem is van, görcsölget a hasam, a mellem érzékeny (melltartót nem tudtam ma felvenni mert eléggé fájt tőle). Az utóbbi 1-2 hétben sokat stresszeltem, legtöbbet 2-4 napja, ezért késhet? Hosszabb a ciklusom egyébként, 32 napos de mostmár a 35-nél tartok.2013. máj. 29. 21:05
1/5 anonim válasza:
Simán késhet a stressztől. Attól is függ, hogy hány éves vagy.
2/5 anonim válasza:
Lehetséges, mert a stressz nagyon tudja befolyásolni. De nálam mikor stresszelek pont, hogy előbb jön meg.
3/5 anonim válasza:
A stressztől szerintem is inkább elöbb jön.
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Volt szexuális kapcsolatod védekezés nélkül?
5/5 A kérdező kommentje:
Ma végre megjött, most fáj de örülök, hogy végre nem ok nélkül. Csak már ki vagyok merülve ettől a napok óta tartó PMS-től. Évek óta beállt már, néha szokott csak ilyen lenni hogy késik több, mint 1-2 napot, általában pontos.
2013. máj. 30. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!