Első menzesz, első szárnyas betét?
Ma jött meg,de ez a betét vagy mi nagyon kellemetlen és a popsimhoz is hozzá ér...olyan mint egy pelenka.
Múszály ezt hordani?
12 éves vagyok és első dolog ez..
anyuval már megbeszéltük,de nem bírom ezt elviselni...
mikor lesz jobb?megszokom? Magántanuló vagyok
Kösszönöm a válaszokat,este még kicsit nyűglődtem
de északa egész kellemes volt mert puha :)
Meg a legelsőt rosszul hajtogattam be és szerintem ezért is volt nagyon rossz.Kicsit már örülök mert amikor leülök picit párna funkciója van :)
Bár én külföldön élek és nem tudom, hogy M.o.n is lehet-e kapni, mert itt vannak konkrétan pamut borítású betétek (amúgy az Alwaysé...), és mondjuk biztos ebben is van műanyag meg tényleg pelenkaszerű, sőt, ma határoztam pont el, hogy utánajárok annak a hirdetésnek, amit láttam egyszer, hogy természetes, magától lebomló és csak természetes anyagokból készült betétet árulnak valahol - valószínűleg ez még kevésbé pelenkaszerű, de hát ez van, még így is inkább, mint a tampon... :) Szerintem... :)
Amúgy gratulálok: vannak népek, ahol óriási törzsi ünnepélyt rendeznek, ha egy lánynak először megjön - hát ünnepeld te is! :) Új korszak: biológiailag felnőttél! :) Gratulálok! :) Viszont vigyázz magadra, vigyázz a fiúkkal: ne akarj nagyobb lány lenni annál, mint ami vagy, csak okosan ;), hiszen most már ugye akár teherbe is eshetsz, amitől anyává válnál és annak is megvan a szépsége - a maga idejében és körülményei között, ugye... Na, hegyi beszéd vége, bocs! :) Szóval gratulálok, na! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!