Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cypromixről mik a vélemények?

Cypromixről mik a vélemények?

Figyelt kérdés
pattanásos bőrre kellene. légyszi mondjatok vleményt . már mindent kiprobáltam, természetestől a kenceficéken át a tablettás megoldásig...kivéve a hormonkészitményeket. de mivel hormonzavarom nincs igy nem tudom belemerjek e vágni. szerintetek? mennyi idő után látszik az eredmény?
2013. máj. 27. 11:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

oké azért köszi :D annyit azért elmondanék hogy értem mit mondtok, de te is értsd már meg kérlek hogy az endokrinologiát kivéve minden vizsgálat megvolt!!! nem vagyok elhizva, nincs magas vérnyomásom, és nem irom le a többi jellemző tünetét a pajzsmirigy mrendellenes müködésének mert szerintem itt ugyis nindenki tudja... elmegyek endokrinologushoz de nagy valoszinűséggel az is jól működik. de mondom, ennek ellenére elmegyek és megvizsgáltatom magam. de mivel semmi betegségre nem tudnak gyigyszert felirni amitől pattanásom lehet. érthető hogy probálok olyan megoldáshoz folyamosdni ami másnak is segitett már, ha csak ideiglenesen, de akkor is. és nem a hiuság beszél belőlem. szóval te mégis mit tennél a helyemben? nőgyógyásznál voltam, hormonvérvétel megvolt, hasi ultrahang megvolt. 7 éve járok bőrgyógyászhoz. májfunkciós vérvétel megvolt. minden jelszerint nincs gyulladás a szervezetemben, nincs lyukas fogam, a mandulám sincs begyulladva.az emésztésem tökéletes. nincsenek gyomorpanaszaim... nem találnak semmit!!

egyébként meg elkanyarodtunk a kérdéstől, szóval neked köszönöma segítséget, világosan ÉRTEM a lényeget.

Ettől eltekintve továbbra is várom a véleményeket a gyógyszerről. pozitiv, negativ

2013. máj. 30. 19:31
 22/24 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy problémát ne zárd ki teljesen, nekem is alul működésem van. Mondjuk így is, hogy szedek rá gyógyszert, ugyanúgy pattanásos vagyok, de azért avval tisztába kellene lenni, hogy biztos nincs-e ilyen gondod. Amúgy én erőteljesen gondolkozom azon, hogy ha minden eredményem negatív lesz, áttérek a paleolit étrendre. Több emberről olvastam, hogy akik áttértek erre, azoknak elmúlt a pattanásosságuk(és más bajuk is). Ez számomra egy utolsó lehetőség.
2013. máj. 31. 10:38
 23/24 A kérdező kommentje:
az mit takar? én már több mint két hete nem eszek húst semmilyen formában. Minimális változás sincs :( bár tudom sok idő, de azt olvastam hogy ilyenkor már látszani kellene. ennek ellenére tovább folytatom. és folyamatosan iszok kamilla és diólevél teát, természetesen eredménytelenül
2013. máj. 31. 18:13
 24/24 anonim ***** válasza:
A paleolit étkezés szénhidrát mentes (se cukor, se gabonaféle, se tej), jóformán csak hús, zöldség, gyümölcs, de keress rá nyugodtan a neten, ott bőven információs megtalálsz.
2013. jún. 1. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!