Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vélemények? Mensis gondok.

Vélemények? Mensis gondok.

Figyelt kérdés
1hónapja voltam együtt a párommal,és az együttlét után abban a hónapban késett a havim 9 napot,majd csak 4 napig tartó barnás folyásom volt...most pedig 4 nap múlva kell megjönnie ismét,de már 1 hete érzek néha-néha alhasi fájdalmat,majd elmúlik,majd újra érzem,és ismét elmúlik...naponta többször is...gondoltam babára,de nem tartanám valószínűnek,mivel védekeztünk minden egyes alkalommal,ráadásul 6 nappal ezelőtt,mikor kezdődött az alhasi fájdalom csináltam tesztet,és 2 napja is csináltam...mind a 2 negatív lett...Szerintetek mitől lehet ez? (hétfőn kérek időpontot dokihoz,de addig is kíváncsi vagyok,h volt e már vkinek ilyen tapasztalat?)
2013. ápr. 6. 13:54
 1/4 A kérdező kommentje:
még annyit,h ez a fájdalom,nem is fájdalom,inkább olyan érzés, mintha meg akarna jönni...
2013. ápr. 6. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:

a teszt csak a kimaradt menstruáció után mutat hiteles eredményt.

Várd meg a menzeszed,ha kimarad tesztelj.

:)

2013. ápr. 6. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
értem,de vannak olyan nők is akik menstruálnak terhesség első hónapjaiban,ilyen helyzetben mikor érdemes tesztelni?
2013. ápr. 6. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen bármikor tesztelhetsz amikor nincs meg a menszi. A fogantatás után nagyából 4-6 nap múlva fogja kimutatni a teszt. De ez bele is van írva a leírásába. (és várom a kritikákat, de csináltam már 1-2 tesztet) Mikor én terhes lettem akkor igaz mi nem védekeztünk, mert... de pár napon belül csináltam tesztet és akkor még nem volt semmi, aztán 1 hónap múlva már igen.

De biztosat csak a doki mondhat. Nugodj meg, ne stresszeld magad.

Nekem azt mndták, ha nem vagy rosszul a babától a szervezeted akkor is jelez, és tapasztaltam is. Igazság szerint azért vettem tesztet, mert a menszi nem jött meg, viszont a melleim úgy fájtak mint amikor megakar jönni, és a másik kimaradhatatlan tünet az állandó pisilési inger.

De ha többfajta teszt is azt mondja, hogy nem vagy terhes akkor szerintem valami más lesz. Majd mond el mi lett, ha nem probléma. :)

2013. ápr. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!