Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mensi és osztálykirándulás?

Mensi és osztálykirándulás?

Figyelt kérdés
nemsokára osztálykirándulás lesz, és nekem akkor még tartani fog a mensim... és most tudtam meg hogy lesz rendesen túrázás meg ilyesmi, a természet lágy ölén, a világ végén, és tudom, hogy még rengetegszer be fog zavarni a menstruáció, és ugyanúgy élvezni fogom így is a kirándulást, de félek ,hogy nem lesz megfelelő lehetőség cserélni, nem lesz mosdó stb... ilyenkor mit lehet tenni? az erdőben? és miért nem gondolnak a tanárok arra, hogy bizony sok lánynak ez így kellemetlen? Mert a túrázás még okés, mert annyira nem halálos a menstruáció, de az hogy nem tudok cserélni, az elég rossz... nagyon aggaszt ez. kb. fél éve van meg
2013. máj. 24. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Éjszakai betétet használj.
2013. máj. 24. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, ez megfontolandó
2013. máj. 24. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Első vagyok. És vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit.
2013. máj. 24. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. máj. 24. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megérdeklődöd pontosan mennyi idő lesz a túra és milyen mosdó lehetőségek várhatók, lesz e megálló stb. Készségesen válaszolni fog az osztályfönök. Amit tehetsz , készítes egy amolyan diszkrét túl élő csomagot csere alsó nemüvel, nedves törlőkendővel, zacskóval , egy kis kézfertőtlenitő gélel ami kiváltja a kézmosást és a szokàsos betét stb dolgokkal. Sötét kényelmes nadrágot viselj és egy szorosabb alsót kevesebb az esélye, hogy elmozduljon a betéted. Emelett válassz egy nagyobb nedvszívó kèpességűt főleg ha tudod hogy nem biztos , hogy alkalmad óránkét mosdót keresni. Jó megoldás lehet a tampon +betét kombó is hiszen az 3-5 órát is kibír természetesen a higéniára nagyon ügyelj. Egy pulcsit is köthetsz a derekadra így ha még "baleset" is adódna nem lesz látható mások számára.
2013. máj. 24. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tampon? Vagy tényleg az éjszakai betét az, ami segíthet!
2013. máj. 24. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
ja,nálunk ez tavaly volt. mármint nem túra,hanem buszos kirándulás. a nap felét buszozással töltöttük konkrétan. reggel 7-kor indultunk és este 7-8-ra értünk vissza a szállásra. ahol meg is álltunk vagy rövid ideig vagy nem volt lehetőség cserére (pl hegy peremnél,az út szélén?!). szerencsére nekem akkor még nem volt meg,pont fél év múlva jött csak. de az egyik lánynak a kirándulás első napján jött meg először. elég kellemetlen lehetett,sőt,az nem is kifejezés. már akkor rendesen megvolt neki,úgy vette észre először hogy nem is ő,hanem a barátnői szóltak neki hogy véres a gatyája...
2013. máj. 24. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!